Ruud wint Eén tegen 100 en Miljoenenjacht

Miljoenenjacht
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Nooit eerder won iemand beide Postcodeloterij programma’s. Maar het is Ruud Hessing gelukt. De oud-raadslid uit Oegstgeest en voormalig wethouder in Leiden, was in korte tijd te vinden in ‘Miljoenenjacht’ en ‘Eén tegen 100’.

‘Puur geluk’

Volgens Hessing is het puur geluk: ,,Ik ben lid van de Postcodeloterij. Die nodigen mensen op basis van hun postcode uit om deel te nemen aan die programma’s en mij leek het wel leuk.” Deze deelname wordt gecontroleerd door een notaris. ,,Na de opnames van Miljoenenjacht kwam toevallig de uitnodiging voor Eén tegen 100. Daar zei ik uiteraard geen ‘nee’ tegen.”

Opmerkelijke aflevering Miljoenenjacht

Hessing stond in maart in Miljoenenjacht, tegenover Linda de Mol. In die aflevering speelde hij aan het begin vrijwel alle lage bedragen weg. Het zag er gunstig uit voor de man. Uiteindelijk liet hij een bod van de bank schieten, van zo’n €358.000. Na de ,,no-deal” ging hij ‘slechts’ met een bedrag van €18.000 naar huis. Hessing noemt het ,,Een beetje Revanche” dat hij teug kwam bij het tweede programma.

Eén tegen 100 avontuur

Tijdens de opnames voor het programma Eén tegen 100, verscheen Hessing opnieuw naast de presentatrice van de show. Ditmaal tegenover Caroline Tensen. Hij geeft aan wel geleerd te hebben van zijn enorme gok bij Miljoenenjacht, en het voorzichtiger te spelen. Uiteindelijk loonde dit. Met bijna €66.000 naar huis, komt zijn droom iets meer dichterbij: ,,We dromen van een vakantiehuis aan het Italiaanse Comomeer.”

Bankgiroloterij

Uitgespeeld is ‘goklustige’ Hessing nog niet: ,,Nu heb ik mij ook opgegeven voor de Bankgiroloterij, want ik wil het ook nog eens proberen bij Robert ten Brink (BankGiro/Weekend Miljonairs).”

Tags

CAROLINE TENSENLINDA DE MOLMILJOENENJACHTPOSTCODELOTERIJ

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck