Ruzie Gers Pardoel en ex loopt uit de hand

Ex vecht ruzie met Gers Pardoel online uit
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Sélina van Gool, de ex-vriendin van de Nederlandse zanger Gers Pardoel, heeft opnieuw een boekje opengedaan over hun relatie die 13 jaar duurde. Op Instagram plaatst zij een aantal story’s waarin ze laat merken dat ze – op z’n zachtst gezegd – niet blij is met het gedrag van haar ex, tevens vader van haar twee kinderen. 

Vorig jaar heeft Sélina haar ex al aangeklaagd voor huisvredebreuk, intimidatie, geweld en bedreiging. Haar verhaal deelde ze destijds ook op haar Instagramstory. 

‘Life is good, Life is great’

Nu is het weer raak. Volgens Sélina betaald Gers geen alimentatie, en gebruikt hij hun kinderen op zijn merchandise zonder haar goedkeuring. Gers doet alsof alles koek en ei is, terwijl dat volgens zijn ex alles behalve het geval is.

De zanger plaatst een foto in zijn Instagramstory met de tekst “Life is good, Life is great”, als cynische reactie op de uitingen van zijn ex-vriendin.

‘Lord have mercy on your soul’

De ruzie gaat over en weer op Instagram, want Sélina plaatst op haar beurt weer het volgende:

“Dat jij en je carriere OP zijn, wisten we al een tijdje. Dat jij de moeder van de kinderen, je ex-businesspartner zo danikg hebt opgelicht weten we nu ook. Lord have mercy on your soul. Maar dat je nu je kinderen gaat inzetten om goedkope merchandise te verkopen is wel echt schandalig. Gast, houd je bezig met de prioriteiten en stop misbruik te maken.”

Beslaglegging

De boodschap van Sélina naar haar ex is duidelijk. Ze heeft er dit keer ook werk van gemaakt; met succes. Ze plaatst daarna namelijk een foto van een brief die zij heeft ontvangen van het Landelijk Bureau Inning Onderhoudsbijdrage met de mededeling dat de deurwaarder beslag heeft gelegd op de inkomsten van de heer Pardoel.

Hoe dit verder af zal lopen voor de twee is nog onbekend. 

Tags

ALIMENTATIEBESLAGLEGGINGGERS PARDOELINSTAGRAMRUZIESÉLINA VAN GOOL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck