Ruzie Patty Brard en Airen Mylene bijgelegd?

Ruzie Patty en Airen bijgelegd?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Patty Brard en Airen Mylene zaten gisteren voor het eerst weer samen aan de desk van Shownieuws nadat Patty Airen ‘stupide’ en ‘aandachttrekkend’ noemde. Kennelijk is de ruzie weer bijgelegd, want na de uitzending deelde Patty een foto met Airen.

Airen deed een pikante onthulling op Radio 538 over een personeelsfeestje van Shownieuws. Volgens haar zouden twee collega’s in een kast zijn gedoken en vervolgens zijn betrapt door de schoonmaker.

Excuses

,,Bij Shownieuws zijn ze momenteel niet blij met Airen”, meldde Juicechannel op Instagram. Airen heeft inmiddels een mail naar iedereen gestuurd om haar excuses aan te bieden. ,,Of deze excuses aanvaard zijn is onduidelijk, al denken we dat de rest wel even klaar is met Airen…”

Sneer van Patty

Vooral Patty Brard was niet te spreken over de onthulling van haar Shownieuws-collega. Zij noemde het ‘stupide aandachttrekkend gebral’. De sneer van Patty zou voor spanning tussen de twee presentatrices hebben gezorgd en de twee werden de afgelopen weken niet meer samen achter de desk gezien.

‘Alles weer koek en ei?’

Gisteren zaten Patty en Airen weer voor het eerst samen achter de desk en na de uitzending deelde Patty een foto met Airen op Instagram. ,,Gezellig hoor zo’n zondagavond!”, schreef Patty bij de foto. Volgers vermoeden dat de ruzie is bijgelegd. ,,Zo te zien is alles bijgelegd tussen jullie, toppie. Volwassen vrouwen”, reageert iemand. En een ander: ,,Alles weer koek en ei tussen jullie?”

Tags

AIREN MYLENEPATTY BRARD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck