Ruzie Rachel en RTL Boulevard? ‘Staat cameraploeg niet te woord’

Rachel heeft knallende ruzie met RTL
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

RTL Boulevard heeft onlangs een aantal kritische uitspraken over Rachel Hazes gedaan, waardoor ze de cameraploeg van het programma niet meer te woord wil staan.

Rachel was onlangs in RTL Boulevard te zien om haar show Hazes is de Basis te promoten. Na afloop van het item kon Rob Goossens het niet laten om een sneer aan Rachel uit te delen. Zo adviseerde hij haar om op zoek te gaan naar een andere hobby. ,,Want straks is het twintig jaar na de dood van André Hazes en dan loop je nog steeds met het lijk te zeulen”, zei hij.

Rachel is woest

En die uitspraken zijn bij Rachel in het verkeerde keelgat geschoten. Ze is zó boos dat ze tijdens de première van de Hazes-musical de cameraploeg niet te woord wilde staan. Volgens Eddy Zoëy heeft dat allemaal te maken met de uitspraken van Rob, zo meldde hij gisteren in RTL Boulevard.

Maar volgens Rob heeft hij helemaal niets verkeerd gezegd. ,,Maar dat André Hazes inmiddels dood is, ik hoop dat zij dat ook door heeft. Ik heb alleen gezegd dat ik haar een nieuwe hobby gun. Dat lijkt me toch niet zo onaardig?”

Tags

André HazesEddy ZoeyHazesRachel HazesRob GoossensRTL BoulevardRuzie

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie