Sam Fender annuleert show Rock Werchter om ontstoken amandelen

Door: DitjesDatjes
29-06-2022

Sam Fender kampt met ontstoken keelamandelen. Om die reden heeft de zanger zijn show op Rock Werchter moeten annuleren, zo meldt het Belgische festival.

Fender zou spelen in The Barn, het tweede podium qua grootte. Hij wordt vervangen door de Belgische artiest Charles. In 2019 moest Fender zijn concert op Pinkpop ook al afzeggen vanwege stemproblemen. Voor de tickethouders van Lowlands is het te hopen dat de Brit volgende maand hersteld is: de zanger is een van de acts op het festival in Biddinghuizen.

Voor Rock Werchter volgen er mogelijk meer problemen. De show van een van de andere grote namen, Metallica, staat ook al op losse schroeven. De rockgroep moest woensdag een optreden op het Zwitserse festival Out in the Green afzeggen, omdat iemand in de omgeving van de band besmet is geraakt met corona. Het is onduidelijk of het optreden op Rock Werchter aanstaande vrijdag wel door kan gaan.

Het Belgische Rock Werchter gaat donderdag van start en duurt tot en met zondag. Het festival, met dit jaar artiesten als Red Hot Chili Peppers, The Killers en Pearl Jam, trekt altijd veel Nederlanders.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD