Samantha de Jong stapt van Barbie-imago af

Samantha de Jong
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie, zegt vaarwel tegen haar blonde lokken. De realityster is een enorme makeover ondergaan en zegt ‘Barbie af’ te zijn.

Mega makeover

,,Dank je wel voor de nieuwe look” schrijft Samantha bij haar selfie. Op de foto staat een getransformeerde ‘Barbie’ met bruin haar en behoorlijk wat centimeters er af. ,,Barbie af, geen blond meer” laat de brunette weten. ,,Ben van blond na donker gegaan en een stuk korter, voel me onwijs happy” aldus de gelukkige Samantha.

‘Ik ben Barbie af gegaan’

Vlak daarna plaatst de nieuwe Samantha ook een korte videoboodschap. ,,Nou ik ben Barbie af gegaan!” begint ze haar filmpje. ,,Zoals jullie kunnen zien ben ik van blond haar naar donkerblond gegaan.” De Jong laten weten dat ze onwijs blij is met haar nieuwe coupe. ,,Het is een stuk korter, donkerder en ja, ik vind het ook echt wel heel goed staan bij mezelf. Al zeg ik het zelf.” Als afsluiter bedankt ze haar kapster voor deze mooie kans.

Eerder brunette geweest

Dit is niet de eerste keer dat Samantha haar blonde haren heeft vervangen voor een ander kleurtje. Zo plaatste zij drie weken geleden nog een foto uit de oude doos met heel lang bruin (nep)haar. ,,Alweer een 1 jaar geleden met me bruine haren” schreef ze bij deze post. ,,Gaan toch maar weer iets na de donkere kant deze herfst / winter” liet de Jong dus al eerder weten.

Valt in de smaak

Helaas kunnen fans en volgers geen reacties plaatsen op Samantha’s foto’s en video’s. Dit heeft zij zelf uitgeschakeld. Maar aan de likes te zien, zijn velen enorm positief over de nieuwe coupe van de tv-persoonlijkheid. Zo haalt haar selfie wel 1300 likes in nog geen uur tijd.

https://www.instagram.com/p/B4kUiqUgSqA/

https://www.instagram.com/p/B4kRj-ZA8F_/

https://www.instagram.com/p/B3t5XIPA_F7/

Tags

BarbieBlondBN'erbrunettemakeovernieuw haarRealitysterSamantha de Jong

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie