Samantha de Jong dumpt vriend via Instagram

Door: DitjesDatjes
31-08-2019

Samantha de Jong is weer single. Dat laat ze zelf via Instagram weten. Maar haar vriend Maron weet van niets!

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Maron heeft geen idee

,,Heerlijk, ben weer vrijgezel. Maron en ik zijn uit elkaar”, schrijft Barbie bij haar selfie die ze zaterdagavond postte. Zonder blijkbaar enig overleg met (ex)-vriendje Maron. Hij vertelt namelijk aan Shownieuws niks te weten van de breuk tussen de twee.

Onverwacht

Niet alleen voor Maron komt dit nieuws onverwachts, ook al haar volgers zijn in de war. De blondine post regelmatig romantische foto’s en filmpjes van samen met vriendlief en lijken altijd erg gelukkig. Zo plaatste ze recent nog video’s een video zoenend met haar Maron tijdens een feestweekend met DJ Jean.

Vier maanden jubileum gevierd

Sinds 13 maart hadden de twee een relatie. Dit vierde het stel begin juni nog, toen ze vier maanden samen waren: ,,13 maart vergeten we nooit meer. We hadden het die avond zo leuk samen. Ik weet nog dat we allebei een afspraak hadden gemaakt om niet verliefd te worden, maar ja… het is toch gebeurd. Ik ben blij dat ik toen op die ene zaterdagavond met je ben mee gegaan #love #houvanjou” plaatst de Jong op haar social media. Deze foto is onlangs verwijderd.

Geen liefdesverdriet

Dat Samantha geen liefdesverdriet heeft is wel duidelijk. Aangezien ze bij haar foto schrijft dat ze het “heerlijk” vindt om weer vrijgezel te zijn. Of Maron er de dupe van is, is nog onbekend.

https://www.instagram.com/p/B11xe_AI6Pt/

Meer DenD