Samantha Markle woest: ‘Meghan laat vader links liggen’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Samantha Markle is woest op haar halfzus Meghan. Hun vader Thomas kreeg vorige week een beroerte waarna hij opgenomen werd in het ziekenhuis. En hoewel er beweerd werd dat Meghan voor het eerst weer toenadering zou hebben gezocht, zegt Samantha dat Meghan haar vader nog altijd links laat liggen.

Thomas Markle werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht nadat hij ziek was geworden in Mexico. Vijf dagen later werd hij ontslagen en sindsdien heeft hij moeite met praten.

In het geheim

Meghan en Thomas hebben al jarenlang een bekoelde band met elkaar. Vier jaar geleden miste hij de bruiloft van zijn dochter en sindsdien is het nooit meer goedgekomen. Thomas heeft zelfs zijn kleinkinderen Archie en Lilibet nog nooit gezien.

Maar omdat hij in het ziekenhuis belandde, gingen er geruchten rond dat er een verzoening zou plaatsvinden tussen vader en dochter. Een insider vertelde aan Mirror dat Meghan in het geheim aan het uitzoeken is hoe ze contact met hem kan opnemen. ,,Er komt geen Netflix bij kijken, geen fotografen en zeker geen tips meer richting de paparazzi”, aldus de insider.

‘Geruchten zijn niet waar’

Maar volgens halfzus Samantha is er niets van waar. ,,De geruchten zijn niet waar, ze heeft geen contact met hem opgenomen”, zegt ze in Good Morning Britain. Volgens Samantha laat Meghan hun vader nog altijd links liggen. ,,Ook al kan hij niet praten, zijn taalbegrip is perfect, ze zou hem kunnen sms’en of contact met hem opnemen en hij zou terug sms’en.”

Tags

BEROERTEMEGHAN MARKLESAMANTHA MARKLETHOMAS MARKLEZIEKENHUIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck