Samantha Steenwijk afgebrand: ‘Gedraagt zich als dochter van Hazes’

Samatha Steenwijk voelt zich een Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Samantha Steenwijk mocht afgelopen weekend optreden tijdens Holland Zingt Hazes, maar zou zich daar enorm hebben misdragen. ,,Ze gedroeg zich alsof ze zelf een dochter van Hazes is terwijl ze hem nog nooit heeft ontmoet.”

Afgelopen weekend ging de concertenreeks van Holland Zingt Hazes van start. Maar Samantha Steenwijk, die ook optrad, zou behoorlijk wat kritiek hebben gehad van andere artiesten.

‘Ontzettende attitude’

En dat zou alles te maken hebben gehad met haar houding. ,,Wie schijnbaar een ontzettende attitude heeft gehad backstage bij Holland Zingt Hazes, is Samantha Steenwijk”, meldt Yvonne Coldeweijer in Instagram Stories. ,,Volgens andere artiesten gedroeg ze zich alsof ze zelf een dochter van Hazes is terwijl ze hem nog nooit heeft ontmoet.”

Hele dag klagen

Op Instagram laat Samantha al blijken dat ze afgelopen weekend één van haar mooiste avonden ooit beleefde en overspoelde haar volgers met beelden. Maar ook na de show zou ze het gezellig hebben gehad.

,,Vrijdag heeft ze na de show doorgehaald met Rachel en haar vriendinnen”, meent Yvonne. De andere artiesten zouden zich enorm aan haar hebben gestoord omdat Samantha de volgende dag continu klaagde dat ze moe was.

Tags

AFGEBRANDANDRÉ HAZESHAZESHOLLAND ZINGT HAZESRACHEL HAZESSAMANTHA STEENWIJKYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck