Samantha Steenwijk is gepest RTL Boulevard zat

Smantha Steenwijk is klaar met Boulevard
Door: Charlotte Wijnen
18-08-2022

Samantha Steenwijk is woedend op RTL Boulevard. In een artikel dat is verschenen werd er opnieuw een opmerking gemaakt over de dieetpillen, iets wat ze niet kan waarderen. De zangeres is zó boos, dat ze het programma nooit meer te woord wil staan.

Samantha is een tijdje geleden enorm veel kilo’s kwijtgeraakt en vertelde dat paardrijden voor haar het wondermiddel is om af te vallen. Yvonne Coldeweijer geloofde dat niet en beschuldigde Samantha van het nemen van illegale dieetpillen.

Sneer van RTL Boulevard

Nadat Samantha Yvonne Coldeweijer voor de rechter sleepte omdat ze onwaarheden over haar verspreidde, wordt ze steeds weer herinnerd aan het verhaal. Ook RTL Boulevard lijkt het niet te willen laten rusten.

Een paar dagen geleden verscheen er een artikel over Samantha die paard heeft gereden met prinses Margarita. Het medium kon het echter niet laten om een flinke sneer uit te delen naar de zangers. ‘Of de prinses voor afvaltips bij Samantha terechtkwam, is onduidelijk’, luidt het in het artikel. Ook wordt het verhaal van Yvonne over de illegale dieetpillen opnieuw genoemd.

‘Samantha nooit meer in de studio’

Het is niet de eerste keer dat RTL Boulevard een sneer naar Samantha uitdeelt. ,,Ze heeft daarom in haar omgeving gezegd dat ze nooit meer te gast wil komen in de studio van RTL Boulevard en helemaal klaar is met die mensen daar”, meldt Juicechannel op Instagram. ,,Ze wil zelfs voor eventuele interviews niet meer voor hun camera verschijnen.”

Meer DenD