Sander Schimmelpenninck binnenkort vader?

Sander Schimmelpenninck
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

De 36-jarige Sander Schimmelpenninck is vaak openhartig in zijn podcast ‘De Zelfspodcast’ met vriend Jaap Reesema. Ook de podcast van afgelopen vrijdag zorgde weer voor heel wat openhartige gesprekken. In deze aflevering praten de heren bij over hun liefde voor honden, maar staan ze ook even stil bij de verjaardag van Sander. En zo geeft de journalist van OP1 toe, dat nu zijn biologische klokje ’toch wel’ begint te tikken.

‘Ik vind het wel moeilijk’

Hoewel Sander in de eerste podcast toegaf nog niet te denken aan kinderen en zelfs enige aversie leek te hebben tegen het ouderschap, lijkt dat nu anders. ,,Als je voorbij de 35 bent, de vrijblijvendheid valt er wel vanaf. (…) Je moet toch aan je levenswerk gaan beginnen”, legt Sander uit. ,,De druk voor kinderen begint toch ook wel toe te nemen”, vervolgt de 36-jarige journalist. Makkelijk vindt Sander het niet. Zo vertelt hij tijdens het ‘dieptepunt van de week’: ,,Ik ben gewoon oud aan het worden. (…) Ik vind het wel moeilijk.”

Emigreren naar Zweden?

Of Sander voor het vaderschap naar Zweden zal verhuizen, het land waar zijn vriendin woont, is nog niet bekend. Wel geeft de journalist aan hiervoor open te staan. Ook bracht hij Nederlanders een inkijkje in het Zweedse leven tijdens het Coronavirus, met een special op de VPRO.

Tags

JAAP REESEMAOP1SANDERSANDER SCHIMMELPENNINCKSCHIMMELPENNINCKVPROZELFSPODCAST

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck