Sandra laat zorgrimpels coke-schandaal wegpoetsen.

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Vier jaar geleden stormde de politie de woning van Frank en Sandra Masmeijer binnen. Frank werd van zijn bed gelicht en werd meteen opgepakt. Hij werd verdacht van cocaïnesmokkel. Sandra is gescheiden van Frank en probeert haar leven weer op te pakken. Dat doet ze door een facelift te nemen.

Symbolisch

,,Het moment van de ingreep was symbolisch”, zegt Sandra tegen Story. ,,Dit jaar is het vier jaar geleden dat mijn leven van het ene op het andere moment compleet op z’n kop kwam te staan. De politie-inval heb ik als een shock ervaren. Ik was me van geen kwaad bewust. Mijn leven werd een rollercoaster.” Het idee van de facelift kwam van haar dochter Michelle. ,,Zij heeft me aangespoord iets aan mijn uiterlijk te doen.” In het gezicht van Sandra zijn fillers gespoten, de zogenoemde ‘liquid facelift’. De fillers bewegen mee met de huid, waardoor Sandra een natuurlijke uitstraling zou moeten behouden.

Samen met haar twee dochters kwam Sandra alleen te staan. Sindsdien woont ze niet meer in een grote villa maar in een klein appartementje. Ook werkt ze tegenwoordig als verkoper in een kledingwinkel. Alle luxe en rijkdom die ze ooit bezat is ze kwijt. ,,Nu ben ik trots op mezelf als ik de maand weer ben rondgekomen.” Aan een nieuwe man moet Sandra nog even niet denken. ,,Mijn dochters en mijn ouders zijn nu de belangrijkste mensen in mijn leven. Ik hoef aan hen geen verantwoording af te leggen over wat ik die en niet doe, zoals dat in een huwelijk meer het geval is. Ik heb het naar mijn zin.”

 

Tags

COCAINEFACELIFTSANDRA MASMEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck