Sandra Schuurhof onthult reden van breuk ex-man

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Molly Baas

Toen Sandra Schuurhof zwanger was van haar vriend Hans verbrak zij plots de relatie. Hans zou teruggegaan zijn naar zijn ex, nu onthult Sandra de ware reden aan blad Story.

Presentatrice Sandra Schuurhof was zo gelukkig toen ze vorig jaar zomer Stephan ontmoette, maar dat liefdesvuur doofde snel. Plots was Sandra weer single, ook al verklaarde ze dat ze oud wilde worden met Stephan. Dát wilde ze ook met Hans Luiken, de vader van haar zoontje James (3). Maar al tijdens de zwangerschap werd de relatie beëindigd, en Hans ging terug naar zijn ex-vrouw Ina.

Geen slippertjes

Hoewel de situatie niet ideaal was, noemt Sandra James een ‘verrijking van het leven’. Ze geeft wel toe een man in haar leven te missen. Een nieuwe liefde heeft ze alleen nog niet. ,,Hij moet wel van goeden huize komen.” En een slippertje? dat hoeft haar toekomstige liefde ook niet te wagen. ,,Vreemdgaan vind ik zo’n onzin. Waarom ben je dan bij iemand? Aan de andere kant: als je niet happy met iemand bent, dan kan je beter stoppen. Voor mij is dat een van de redenen geweest om tijdens de zwangerschap van James te breken met zijn vader Ik zag hoe verschillend wij waren. Het is van mijn kant een hele bewuste keuze geweest om daar niet mee door te gaan.”

Tags

RELATIESANDRA SCHUURFHOFSCHEIDENZOONTJE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck