Sarah drijft de spot met kookkunsten Monique: ‘Krijgt je man eens iets lekkers te eten’

Sarah vindt dat Monique NIET kan koken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sarah van Soelen drijft de spot met de kookkunsten van Monique Westenberg. In een kookfilmpje op TikTok haalt ze keihard uit naar de vriendin van André Hazes. ,,Zo krijgt je vent eindelijk eens iets lekkers te eten”, sneert Sarah.

In een filmpje op TikTok laat Sarah van Soelen zien hoe ze een van haar favoriete gerechten klaarmaakt. ,,Ik ga vandaag butter chicken maken”, vertelt Sarah in het filmpje. ,,Jullie hebben geluk, want mijn opa en oma willen het heel graag eten. Dus we gaan dat maken.”

Sarah sneert naar Monique

Voordat Sarah begint met koken, kan ze het niet laten om nog een sneer uit te delen aan Monique Westenberg. ,,En de vrouwen die mij stiekem tóch bekijken en volgen: misschien kan je dit namaken en krijgt je vent eindelijk iets lekkers te eten.”

Kookkunsten

Hoewel Sarah geen namen noemt, hebben volgers al snel door dat de opmerking voor Monique bedoeld is. ,,André heeft morgen butter chicken op tafel”, grapt iemand onder het filmpje. En een ander reageert: ,,En nu weten we allemaal wie er niet goed kan koken.”

‘Het zou kunnen’

Eerst ontkent Sarah dat ze het over Monique heeft. ,,O ik zeg geen namen? Het gaat over het algemeen. Er zijn veel jaloerse vrouwen die stiekem mijn profiel bekijken terwijl ze gal spugen voor niks”, reageert Sarah. Maar niet veel later schrijft ze: ,,Maar het zou kunnen ja.”

‘Sneu’

Juicechannel noemt de actie van Sarah ‘sneu’. ,,Zo jammer dat ze dit blijft doen. Hierdoor komt ze nooit van haar homewrecker naam af. Of ze moet er trots op zijn”, schrijft het kanaal op Instagram. ,,En dan ook eerst weer ontkennen dat ze het over Monique heeft, om het later toch maar sneaky te bevestigen. Zo sneu.”

Open relatie

Het is de zoveelste keer dat Sarah naar Monique sneert. ,,Ik vind Monique lachwekkend, en een zielig persoon”, zei ze eerder in weekblad Story.

Sarah onthulde zelfs dat André en Monique een open relatie hebben. ,,Eigenlijk zijn ze niet écht samen. Weet je, hij mag van Monique met iedere vrouw naar bed. Dat was eerder ook zo”, vervolgde ze. ,,Dat was het eerste dat Monique tegen hem zei toen André haar vertelde dat hij een relatie met mij had. Letterlijk zei ze: ‘Je mag alles doen wat je wilt, als je mij maar niet verlaat’. Dat is toch triest…”

Tags

MONIQUE WESTENBERGSARAH VAN SOELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck