Sarah over Monique: ‘Ik doe haar niet na, zij doet mij na!’

Sarah vind Monique voor paal staan||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sarah van Soelen en Monique Westenberg verschijnen vaak met dezelfde look op social media. Dezelfde outfit, kapsel of make-up: het lijkt erop dat ze elkaar keer op keer kopiëren. Hoewel steeds werd beweerd dat Sarah Monique na doet, zegt Sarah dat het toch echt andersom is. ,,Ik doe haar niet na, draai het maar even om.”

Toeval?

Het is al meermaals voorgekomen dat Sarah en Monique foto’s na elkaar plaatsen waarbij ze hetzelfde dragen of doen. Hoewel de ’toevalligheden’ al door velen is opgevallen, blijft het zich herhalen.

Toen Sarah weer voet op Nederlandse bodem zette nadat ze naar een kliniek in Spanje was geweest, ging ze direct naar de kapper voor een nieuwe look. Maar die look leek ze niet zelf bedacht te hebben, want Monique had precies hetzelfde kapsel.

Hetzelfde gebeurde een aantal maanden geleden. Monique ging voor een nieuwe look en verfde haar haren in wat donkere tinten. Sarah wist toen niet hoe snel ze naar de kapper moest rennen om haar haren in precies dezelfde kleuren te laten verven.

‘Monique doet mij na!’

Daarbij leek het erop dat Sarah keer op keer Monique kopieert. Maar in gesprek met RealityFbi laat Sarah weten dat het toch echt andersom is. ,,Ik doe haar niet na hoor, ze is bijna twintig jaar ouder”, aldus Sarah. ,,Draai het even om. Dré gaat met een jonger iemand en ineens heeft zij de bloemenjurken in de kast opgeborgen. Ik kijk nooit bij haar maar hoor het wel eens, ik lach erom.”

Onlangs vierde Sarah haar 26ste verjaardag en had daarbij een pak aan met panterprint erop. Niet veel later verscheen er op de Instagram van Monique een foto met bijna hetzelfde pak.

Tags

ANDRE EN SARAHANDRÉ HAZESANDRE MONIQUEHAZESHAZES FAMILIEMONIQUE WESTENBERGSARAH VAN SOELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck