Sarah van Soelen: ‘André en Monique hebben een open relatie’

Mag André er andere vrouwen op na houden van Monique?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sarah van Soelen doet een pikant boekje open over André Hazes en Monique Westenberg. Volgens haar hebben de twee een open relatie. ,,Hij mag van Monique met iedere vrouw naar bed. Dat was eerder ook al zo”, onthult Sarah.

Sarah van Soelen gelooft er níets van dat André weer gelukkig is met Monique. ,,Hij kan mij en de rest van Nederland niet wijsmaken dat hij weer happy is met Monique”, vertelt ze in gesprek met weekblad Story. ,,Want wat hebben ze nou in principe? Ze wonen niet eens bij elkaar! Ik vind Monique lachwekkend, en een zielig persoon.”

Open relatie

Volgens Sarah gaat André met Monique voor de buitenwereld, maar in werkelijkheid zou hij ook andere vrouwen zien. ,,Eigenlijk zijn ze niet écht samen. Weet je, hij mag van Monique met iedere vrouw naar bed. Dat was eerder ook zo”, onthult ze. ,,Dat was het eerste dat Monique tegen hem zei toen André haar vertelde dat hij een relatie met mij had. Letterlijk zei ze: ‘Je mag alles doen wat je wilt, als je mij maar niet verlaat’. Dat is toch triest…”

‘Schone schijn’

Onlangs stonden Sarah en Monique nog oog in oog met elkaar. ,,Ik was vorige week op het vliegveld van Rotterdam en daar was Monique ook. We keken elkaar recht in de ogen, en ik zag dat ze me herkende”, vertelt Sarah. ,,Ze lachte en zwaaide zelfs. Alsof er niets aan de hand was. Het is alleen maar schone schijn.”

Geen verdriet meer

Hoewel Sarah haar ex nog op afstand volgt, wil ze hem niet meer terug. ,,Ik heb geen verdriet meer om hem”, maakt ze duidelijk. ,,Mocht ik André nú tegenkomen dan zeg ik hem gedag, maar het interesseert me niet meer. Ik ben alleen maar blij dat ik geen deel meer uitmaak van het spel dat hij speelt.”

Tags

ANDRE HAZESMONIQUE WESTENBERGSARAH VAN SOELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck