Sarah van Soelen is gek op Rachel Hazes

André Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Sarah van Soelen lijkt meer en meer onderdeel te worden van familie Hazes. De nieuwe vlam van André is niet alleen bijzonder geliefd door André zelf, maar ook door moeder Rachel Hazes. Deze Moederdag staat Sarah stil bij de moeder van haar vriend.

‘Ik hou van je’

Nederland viert vandaag het moederschap. Ook de BN’ers delen massaal Moederdag-berichten. De nieuwe vriendin van André Hazes staat niet alleen stil bij haar eigen moeder, maar ook de moeder van Dré. In haar Instagramstories publiceert Sarah een foto van haar en Rachel samen, met de tekst: ,,Fijne Moederdag. Ik hou van je.”

Rachel ook gek op Sarah

Rachel vertelde eerder aan Shownieuws enorm gek te zijn op de nieuwe vriendin van haar zoon. ,,Ik vind haar helemaal leuk en ze heeft hele lieve ouders. Ik ben haar en haar ouders ontzettend dankbaar dat ze in de moeilijke periode altijd klaar hebben gestaan voor André.” Rachel staat honderd procent achter de keuze van haar zoon. 

Roze wolk

Sarah en André lijken geen genoeg van elkaar te krijgen. De twee zijn veel samen en delen de ene na de andere foto samen. 

Tags

ANDRÉ HAZESHAZESHAZES FAMILIEHAZESFAMILIERACHEL HAZESSARAH VAN SOELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck