Sarah van Soelen is terug en de obsessie voor Monique ook

Sarah is weer terug en de obsessie voor Monique ook|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sarah van Soelen is pas net terug uit de kliniek in Spanje en rende meteen naar de kapper voor een nieuwe look. Maar haar nieuwe kapsel lijkt precies op die van Monique Westenberg…

Kapsel gekopieerd van Monique

Het is nu meermaals voorgekomen dat Monique een foto van haarzelf plaatst op Instagram en Sarah niet veel later hetzelfde draagt of doet. Hoewel de ’toevalligheden’ al door meerdere volgers zijn opgevallen, blijft Sarah de ex van André kopiëren.

Sarah ging gisteren nadat ze uit de kliniek in Spanje kwam, regelrecht naar de kapper voor een nieuwe look. Deze nieuwe look heeft ze alleen niet zelf bedacht: Monique loopt namelijk rond met precies hetzelfde kapsel. En het is niet de eerste keer dat Sarah het kapsel van Monique kopieert…

Toeval of obsessie?

Een aantal maanden geleden ging Monique voor een nieuwe look en verfde haar haar in wat donkere tinten. Sarah wist toen niet hoe snel ze naar de kapper moest rennen om haar haar in precies dezelfde kleuren te laten verven.

Hetzelfde doet Sarah met kleding die Monique draagt. Zo plaatste Monique een foto met een bepaald rood jack en niet veel later kwam er een foto van Sarah voorbij met precies datzelfde jack. Is het toeval of is de vriendin van André geobsedeerd door ex Monique?

Tags

ANDRE EN SARAHANDRÉ HAZESHAZESHAZESFAMILIEMONIQUE WESTENBERGSARAH VAN SOELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck