Sarah van Soelen over lipfillers: ‘Deed het om te compenseren’

Sarah van Soelen open over lipfillers
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Sarah van Soelen is openhartig over het gesleutel aan haar uiterlijk. In een interview met VROUW Magazine vertelt Sarah dat ze aan haar uiterlijk laat sleutelen omdat ze ‘in een nare periode wilde compenseren’.

Afgelopen vrijdag onderging Van Soelen een spannende behandeling: ze liet haar lipfillers verwijderen. ,,Deze big lips ga ik laten oplossen”, vertelde ze in een filmpje op Instagram. ,,Of het in één keer of twee keer moet gebeuren moeten we even kijken.” In een interview met VROUW-Magazine geeft ze toe dat haar lippen ‘wat opvallender zijn’.

Nare periode

Sarah geeft toe dat ze dat ze ‘in een nare periode wilde compenseren’. ,,Ik vond mezelf niet knap en alle vriendinnen deden dit. Ook toen ik toegaf dat ik naar een afkickkliniek ging, viel iedereen over me heen. Gelukkig heb ik fijne familie en vrienden die me altijd steunen.” Haar moeder is in ieder geval enorm blij met haar besluit. ,,Mijn moeder staat nu al te juichen. Die zegt altijd: ‘Ik had toch al een mooi kind op de wereld gezet?'” De ex van André Hazes heeft inmiddels een eerste behandeling achter de rug, maar was erg zenuwachtig. ,,Want ik heb geen idee hoe het eruit gaat zien en of het überhaupt nog wel mooi is”.

Geen eisenpakket

Van Soelen laat in het interview weten ‘no-nonsense’ te zijn. ,,Ik ga gerust in mijn badjas of trainingspak en zonder make-up de honden uitlaten”, stelt ze. Er is momenteel nog geen nieuwe liefde in haar leven, maar het eisenpakket is niet zo hoog, volgens Sarah. ,,Hij moet humor hebben, lief zijn en van honden houden, want hij krijgt er gelijk twee. En blond haar en blauwe ogen is ook prima. Ik wacht geduldig af.”

Tags

LIPFILLERSSARAH VAN SOELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck