Sarah van Soelen sneert weer naar Monique

Sarah haalt weer eens uit naar haar rivale
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hans Klok noemde Sarah van Soelen en Monique Westenberg ‘halve travestieten’ in zijn biografie. Maar volgens Sarah is ze absoluut niet te vergelijken met Monique. ,,Ik zit niet in die leeftijdscategorie!”, sneert ze.

In zijn biografie neemt Hans Klok geen blad voor de mond. Zo zegt hij geen fan te zijn van plastische chirurgie. Als voorbeeld noemt hij ‘die vriendinnen’ van André, doelend op Monique Westenberg en Sarah van Soelen, de ex-vriendin van André. ,,Het zijn net halve travestieten. Zoveel make-up. En allemaal van die opblaaslippen”, sneert Hans. ,,Waarom willen ze die lippen? Zijn ze niet gelukkig met zichzelf?”

Sneer naar Monique

Toevallig was Sarah gisteren aanwezig op de première van de Vegas-show van Hans. Wat vindt zij van de sneer die hij aan haar heeft uitgedeeld? ,,Ja, nou ja, ik denk dat iedereen z’n mening heeft”, vertelt Sarah in gesprek met Shownieuws. Ze kan het niet laten om nog een sneer uit te delen aan Monique. ,,Ik denk sowieso niet dat je mij hoeft te vergelijken met de andere exen van André. Ik zit namelijk niet in die leeftijdscategorie.”

Sarah blij met haar uiterlijk

Zelf zegt Sarah blij te zijn met haar uiterlijk. ,,Ja, ik hou ervan. Ik vind mijzelf daardoor mooier en als iemand anders daar ook van houdt: lekker doen!”, besluit ze.

‘Monique is zielig’

Het is de zoveelste keer dat Sarah een sneer uitdeelt aan Monique. Zo zei ze onlangs in gesprek met weekblad Story dat ze er niets van gelooft dat André gelukkig is met Monique. ,,Hij kan mij en de rest van Nederland niet wijsmaken dat hij weer happy is met Monique”, zei Sarah. ,,Want wat hebben ze nou in principe? Ze wonen niet eens bij elkaar! Ik vind Monique lachwekkend, en een zielig persoon.”

Open relatie

Sarah onthulde zelfs dat André en Monique een open relatie hebben. ,,Eigenlijk zijn ze niet écht samen. Weet je, hij mag van Monique met iedere vrouw naar bed. Dat was eerder ook zo”, vervolgde ze. ,,Dat was het eerste dat Monique tegen hem zei toen André haar vertelde dat hij een relatie met mij had. Letterlijk zei ze: ‘Je mag alles doen wat je wilt, als je mij maar niet verlaat’. Dat is toch triest…”

Tags

MONIQUE WESTENBERGSARAH VAN SOELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck