SBS herenigt Wendy van Dijk met Hart in Aktie

Door: DitjesDatjes
13-08-2019

Wendy van Dijk gaat na dertien jaar haar oude programma Hart in Aktie weer presenteren. SBS6 brengt de show terug op televisie, zo blijkt uit een promo die de zender dinsdag online heeft gezet.

“Ruim 15 jaar geleden maakte ik met hart en ziel een programma waarbij we mensen met de meest uiteenlopende problemen mochten helpen: Hart in Aktie. Met plezier en trots mag ik aankondigen dat het programma terugkomt”, zegt de presentatrice in het filmpje.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Wendy maakte Hart in Aktie van 2000 tot 2006. Het was destijds een van haar eerste grote programma’s en betekende haar grote doorbraak. In 2003 won ze met de show de Gouden Televizier-Ring.

Nadat Wendy in 2006 overstapte naar RTL raakte ze Hart in Aktie kwijt. De presentatie was daarna in handen van Natasja Froger (2006 tot 2010) en Leontine Borsato (2011 tot 2012). In 2017 keerde het programma al eenmalig terug, toen met Airen Mylene als presentator.

Wendy liet eerder al doorschemeren te hopen op een nieuw begin voor Hart in Aktie nu ze is overgestapt naar Talpa. “Dit is mijn moment om opnieuw te beginnen. Terug bij de zender waar ik ben begonnen. Dat was mijn motivatie. Hart in Aktie, diep in mij zit dat ik dat weer zou willen terughalen.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD