Schattig comment van Jake op Jutta’s Instagram: ‘Goed ingeburgerd’

Volgers smelten voor schattig comment Jake
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jake Paul schreeuwt graag van de daken dat hij en Jutta Leerdam een stelletje zijn. Hij heeft daarom wederom een schattige reactie geplaatst op de Instagram van zijn vriendin.

,,Love you schatje”, schrijft Jake onder de foto van Jutta. Volgers van Jutta kunnen de woorden van Jake waarderen. ,,Ik hou van je schatje is het. Veel plezier geniet ervan met die knappe meid van je”, reageert een volger. En een ander schrijft: ,,Hij is al goed ingeburgerd.”

Foutje

Volgens Jake maakt Jutta nog weleens een foutje met de vertaling naar het Engels. Op de foto draagt Jutta oorwarmers, maar volgens Jake spreekt ze dat verkeerd uit. In plaats van ear muffs, noemt Jutta ze ear cuffs. Overigens is Jutta niet de enige, want volgens een volger heeft ook Jake niet alle Nederlandse woorden goed. ,,Dit is een beetje hetzelfde als krokettaballs”, schrijft een volger.

De volger heeft het over een video waarin Jake probeerde uit te leggen dat hij bitterballen had gegeten. Jake weet inmiddels hoe hij kroketten moet uitspreken, maar bitterballen vindt hij lastig om te onthouden. Daarom noemt hij ze ‘krokettaballs‘.

Kritiek

Onlangs kregen Jutta en Jake nog een hoop kritiek van volgers. Vorige maand kwam Jake zijn vriendin opzoeken in Nederland en de twee maakten een boswandeling. Toen ze een boom zagen, kwamen ze op een idee. Jake sneed met een sleutel de initialen van hem en Jutta in de boom met een hartje ertussen.

‘Verschrikkelijk’

De actie werd niet gewaardeerd door volgers van Jutta. Veel mensen begrepen niet waarom het nodig is om in een boom te snijden. ,,Waarom dat schrijven in die arme boom? Verschrikkelijk”, reageerde iemand. Een andere volger vond het vooral een kinderachtige actie. ,,Laat de bomen met rust! Je bent volwassen!”

Tags

JAKE PAULJUTTA LEERDAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck