Schattig! Foto’s van jarige prins Louis (2)

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het is feest bij de Britse koninklijke familie! Het jongste kind van prins William en zijn vrouw Catherine Middleton wordt twee jaar oud. Ter ere van de verjaardag van Louis plaatsen zij schattige foto’s van het jongetje op Instagram.

Moeder als fotograaf

Kate heeft de camera erbij gemaakt en maakte onlangs prachtige foto’s van haar zoontje. Louis is op de foto’s lekker aan het kliederen met verf en maakt een afdruk van zijn eigen hand in allemaal vrolijke kleuren. Bij de foto’s, die zijn gepost op het Instagramkanaal Kensingtonroyal, staat de volgende tekst: ,,Een inkijkje in het ‘handwerk’van Louis op zijn tweede verjaardag! De hertog en hertogin van Cambridge zijn verheugd om deze nieuwe foto’s van prins Louis te delen. Gemaakt door de hertogin in april.”

Het zal een stille verjaardag worden voor de jongen. Zijn overgrootmoeder en overgrootvader verblijven niet in Londen en ook zijn opa en oma zijn daar niet. Zijn oom Harry en tante Meghan zitten in Amerika en vriendjes mogen niet op bezoek komen door het corona-virus.

https://www.instagram.com/p/B_TFx2vF-ix/?utm_source=ig_embed

Tags

BRITTENENGELANDJARIGKATEPRINS LOUISWILLIAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck