Scheetjes-Hans gaat al samenwonen met nieuwe vriendin

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een tijdje geleden kondigden De Scheetjes Hans en Karin aan dat ze gingen scheiden. Karin zat al een tijd in Nederland en Hans bleef achter op Bonaire. Maar na alle ellende kan Hans eindelijk goed nieuws melden: hij heeft een nieuwe liefde gevonden én gaat al met haar samenwonen!

Op Bonaire ontmoet

Ondanks de aankondiging van Karin om te gaan scheiden, wilde Hans toch een verzoeningspoging doen. Karin zat al een tijd in Nederland en hij besloot het vliegtuig te pakken om zijn huwelijk alsnog te redden. Maar die poging liep helemaal anders.

,,Drie maanden geleden, de dag die ik zou omschrijven als mijn slechtste dag ooit, ging ik een QR-code halen waarmee ik naar Nederland zou kunnen vliegen. Ik wilde kijken of ik ons huwelijk toch nog kon redden”, aldus Hans in weekblad Privé.

En precies op het moment dat Hans het nooit had verwacht, kwam hij Sorina tegen. ,,Er gebeurde een wonder! Achter de balie bij de QR-code zat een meisje, Sorina. We raakten aan de praat. Uiteindelijk heb ik drie kwartier naast haar gezeten.”

Sorina trekt bij Hans in

Het klikte direct en ze besloten dan ook om telefoonnummers uit te wisselen. Sorina, die op Bonaire woont, kwam al snel langs bij Hans op de golfbaan. ,,Hier hebben we een aantal uren heel fijn met elkaar gekletst. Zij woont hier vlakbij. Sorina is 32 jaar en ze is een heel bijzonder mens”, glundert Hans. ,,Sorina zorgt goed voor mij. Dat deed Karin de laatste maanden dat we samen waren niet meer. Zij zorgde slecht voor mij. Dat vond ik heel jammer. Daardoor ging het qua gezondheid steeds slechter.”

Hans zegt dat hij en Sorina het rustig aan doen, maar hij heeft haar familie al wel ontmoet. ,,Een lieve familie. Iedereen weet hoe het zit tussen mij en Sorina”, vertelt hij. Het stel is zelfs al toe aan de volgende stap. ,,We hebben besloten dat ze bij mij komt wonen.”

Geen verzoening met Karin

En daarmee lijkt een verzoening met Karin compleet van de baan. ,,Het komt nooit meer goed tussen ons”, zegt hij daarover. Hans heeft nog een tattoo van Karin op zijn arm staan. ,,Ik heb haar naam nog op mijn schouder staan. Daarvoor heb ik een afspraak gemaakt bij een tattoo-shop om er iets anders overheen te plaatsen.”

Tags

De ScheetjesIk VertrekNieuwe liefde

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie