Scheiding Britney Spears bijna rond: ‘Betaalt tonnen aan ex’

Scheiding Britney bijna rond
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De scheiding van Britney Spears en Sam Asghari is bijna rond. Een insider onthult dat Britney niet alleen de woning van haar ex financiert, maar hem ook tonnen gaat betalen om de scheiding af te ronden.

Na de scheiding woont Sam Asghari in een appartement in Los Angeles dat volledig wordt gefinancierd door Britney. Maar naast de 10.000 dollar die Britney voor het optrekje van haar ex betaalt, zou ze hem binnenkort nog een cheque overhandigen. Dat meldt TMZ.

‘Betaalt tonnen’

De bron vertelt in gesprek met TMZ dat het gaat om een bedrag met zes cijfers, waar tonnen mee bedoeld wordt. ,,Om zo de scheiding af te kunnen ronden”, aldus de bron.

‘In shock’

In een bericht op Instagram liet Britney eerder weten dat ze ‘een klein beetje in shock’ is dat zij en Sam al gaan scheiden na een huwelijk van veertien maanden. Waarom de twee scheiden is nog altijd niet duidelijk. ,,Ik ga niet uitleggen waarom we uit elkaar gaan, want eerlijk gezegd gaat het niemand iets aan”, schreef Spears in het bericht. ,,Maar ik kon de pijn niet meer aan.”

Berichten

Wel zei Britney dat ze veel lieve berichten heeft ontvangen, waar haar ‘hart van smelt’. ,,Ik kom wel sterk over en mijn Instagram mag er misschien wel perfect uitzien, maar dat is zeker niet de realiteit en ik denk dat we dat allemaal weten. Ik zou graag meer mijn emoties en tranen delen, maar vanwege bepaalde redenen heb ik altijd mijn zwakheden moeten verbergen.”

Tags

BRITNEY SPEARS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck