Scheiding een feit? Erland leeft zonder Wendy in Rotterdam

Scheiding Wendy en Erland een feit?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er lijkt niets meer over te zijn van het huwelijk van Wendy van Dijk en Erland Galjaard. Erland kocht onlangs een appartement in Rotterdam en nu blijkt dat hij er ook woont, zónder Wendy. En dat is nog niet alles: hij heeft zelfs al zijn trouwring afgedaan…

Er gaan al een tijdje geruchten rond dat er donkere wolken boven het huwelijk van Wendy en Erland hangen. Beiden zwijgen over de situatie, maar Story wist onlangs te melden dat Erland op zijn naam én met eigen geld een peperduur appartement heeft gekocht in Rotterdam.

Erland woont in Rotterdam

In eerste instantie was het nog niet duidelijk of Erland ook daadwerkelijk in het appartement gaat wonen of dat het om een beleggingsobject gaat, maar nu blijkt hij er inderdaad te wonen. Tot voor kort stond Erland nog ingeschreven in Nigtevecht, maar recentelijk heeft hij zich in Rotterdam laten inschrijven.

Trouwring afgedaan

Story-fotograaf Edwin Smulders trof hem afgelopen vrijdag aan bij het appartement met een grote boodschappentas van Dirk van den Broek. Op de foto’s die Story heeft gepubliceerd is niet alleen te zien dat Erland nu zijn eigen boodschappen moet doen, maar ook dat hij geen trouwring meer draagt. Is de scheiding een feit?

Huwelijkscrisis

Het is niet de eerste keer dat Wendy en Erland in een huwelijkscrisis zitten. In 2019 verklaarden ze dat ze regelmatig in verschillende huizen woonden. ,,Het klopt helaas dat ons huwelijk de afgelopen periode wat in zwaar weer is geraakt”, zeiden ze destijds in gesprek met het AD. Hoewel Erland zo nu en dan in een studio in Amsterdam verbleef, wilden ze er wel samen uitkomen. Of Wendy en Erland op korte termijn opnieuw met een verklaring komen is niet bekend.

Tags

ERLAND GALJAARDWENDY VAN DIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck