Scheiding kost presentator Dennis van der Geest tonnen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Vorig jaar februari jaar werd voormalig top judoka en nu SBS-presentator Dennis van der Geest zoenend gespot met een vrouw die niet zijn echtgenote is. Toen hij hiermee werd geconfronteerd bestempelde hij het als klinkklare onzin, maar niet veel later in het jaar maakt zijn vrouw Zaina bekend, dat het huwelijk na 14 jaar voorbij is. De officiele scheiding vindt plaats op 17 juli 2023. Maar uiteraard moet de breuk ook financieel worden geregeld.

“Dat is allemaal onzin. Verdriet, dat is wat ik heb! Met mijn gezin en alles wat er nu speelt. We maken een ontzettend turbulente tijd door met elkaar, dus lentekriebels en al dat soort flauwekul spelen helemaal niet bij mij”, liet Dennis destijds weten toen de foto’s waarop hij zoenend met een andere stond online verschenen.

Scheiding

Ondanks dat de presentator zijn hachje nog probeerde te redden, maakte zijn vrouw via social media bekend dat het huwelijk toch echt over is. Dat betekent ook dat de spullen verdeeld moeten worden, en dat kan voor Dennis financieel gezien nogal slecht uitpakken.

Dennis en zijn vrouw zijn beiden eigenaar van de villa in Bloemendaal, waar zij lief en leed deelden en nog een winkel in Haarlem. Eind vorig jaar hebben zij de verdelingsakte op laten maken bij de notaris, zo meldt BekendeBuren.

Drie ton betalen

De voormalig top judoka houdt in ieder geval de villa en de winkel. De villa wordt geschat op een waarde van 2,3 miljoen euro. Hij kocht deze voor een prijs van 805.000 euro en liet er in totaal voor 1,9 miljoen aan hypotheek op vestigen, aldus BekendeBuren.

Dit alles betekent in ieder geval dat Dennis buiten de winkel al 2 ton euro aan zijn vrouw moet betalen wegens overbedeling en wellicht zeker nog een halve ton voor de winkel. Al met al is Dennis zeker drie ton euro kwijt aan de scheiding, aldus BekendeBuren.

Tags

DENNIS VAN DER GEEST

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck