Schokkende doodsoorzaak kind-ster bekend (16)

Door: DitjesenDatjes
09-09-2019

De doodsoorzaak van de Britse actrice Mya-Lecia Naylor is door een lijkschouwer bekend gemaakt. De 16-jarige, die tevens model was, blijkt te zijn overleden nadat ze zichzelf had opgehangen. Eerder meldde haar management dat ze plotseling in elkaar was gezakt.

Examen

Dailymail meldt dat de actrice nadat ze was gevonden op 7 april nog naar het ziekenhuis is gebracht, maar dat mocht niet meer baten. Snel daarna werd ze doodverklaard. Waarom Mya-Lecia zichzelf van het leven beroofde blijft gissen. Bekend is dat haar cijfers op school kelderden, vlak voordat ze examen moest doen. Ook had ze huisarrest gekregen en heeft ze in de nacht voor haar dood een film gekeken waarin een scene zit waar iemand zelfmoord in pleegt.

,,Ze was niet haar gewone zelf”, zegt haar vader Martin Naylor over de laatste dagen van Mya-Lecia. ,,Ze was erg gestresst door haar examens. Ze wist dat ze zich moest focussen op haar herkansingen, en dat plan had ze ook.” Martin gelooft dat zijn dochter niet dood wilde. ,,Ik geloof heel eerlijk dat ze alleen ene punt wilde maken, niet dat ze dit echt wilde doen. Het was iets van dat moment. Ze had duidelijk plannen voor de toekomst.”

Mya-Lecia werd bekend door de film Cloud Atlas in 2012, maar al in 2004 was ze voor het eerst op televisie te zien. Ondanks dat ze destijds nog geen één jaar oud was, speelde ze al in de sitcom Absolutely Fabulous.

Meer DenD