Schoonmoeder was niet blij met Danny Froger: ‘Nee, niet hij!’

Schoonmoeder HELEMAAL niet blij met Danny Froger
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Danny Froger en Ann Dominique zijn trotse ouders van dochtertje Fallon en er is zelfs een tweede kindje op komst. Maar met zijn schoonmoeder was het echter geen liefde op het eerste gezicht. Zij had in eerste instantie liever een andere man naast haar dochter zien staan.

Toen Ann Dominique vertelde dat ze een relatie heeft met Danny Froger, gingen alle alarmbellen bij haar moeder af.

Ongeluk met teveel drank

,,’Nee’, riep mijn moeder, ‘niet hij! Hij heeft een ongeluk gehad toen hij met teveel drank op reed”’, vertelt Ann Dominique in Beau Monde. Wel zag haar moeder hoe ze straalde wanneer ze met Danny aan de telefoon hing. ,,Deze man maakte me heel erg blij.”

En dus besloot haar moeder de vooroordelen los te laten en Danny te ontmoeten. Natuurlijk deed hij er alles aan om een goede indruk achter te laten. ,,Nadat ik Danny had voorgesteld was ze om, en zag ze hoe leuk en lief hij is. Je kunt mensen fouten uit het verleden niet hun hele leven lang nadragen.”

Ook Ann Dominique werd hartelijk ontvangen door de Frogers. Schoonvader René brak meteen het ijs. ,,Hij vroeg me wat mijn lievelingseten was. Als ik niet van Chinees zou houden, kwam ik niet door de keuring heen. Het is een heel warme en normale familie.”

Tags

ANN DOMINIQUEDANNY FROGERFAMILIE FROGERFROGERRENÉ FROGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck