Schoonzoon Joop van den Ende onder vuur door politiek

Door: Tanja Brouwer
19-01-2020

Al dertien jaar is Vincent Biekman samen met de dochter van Joop van den Ende. In 2018 trouwden Iris en Vincent met elkaar op Mallorca. Nu lijkt Vincent in opspraak te komen, want de politiek is niet blij met zijn bedrijf.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Goedkoper parkeren

Vincent heeft het bedrijf LekkerParkeren opgericht. Daardoor kunnen inwoners van grote steden korting kopen voor de parkeeruren van hun bezoekers. Zij kunnen dus, als ze op bezoek komen, goedkoper parkeren.

Het bedrijf is nog een stapje verdergegaan. Nu is er een app gemaakt waarmee bewoners parkeeruren kunnen doorverkopen. Niet alleen aan bekenden maar ook aan onbekenden. De politiek is daar uiteraard niet blij mee want nu komt er stukken minder parkeergeld binnen. Een PVDA-raadslid van Amsterdam noemt het doorverkopen van uren zelfs ‘misbruik’.

Geschrokken en geraakt

,,Helaas zij wij in de afgelopen dagen in de media door politici weggezet met termen als ‘zwendelaars’ en ‘handige Harry’s’, schrijft Vinden op de website van zijn bedrijf. ,,We hebben veel enthousiaste reacties ontvangen van onze gebruikers, maar zijn geschrokken en diep geraakt van het verwijt dat onze app illegaal of dubieus zou zijn.”
Vincent heeft besloten om de bezoekersuren af te schaffen en met LekkerParkeren door te gaan als reguliere parkeerprovider.

 

 

Meer DenD