Schorre Duncan was bloednerveus voor release nieuwe single

Duncan Laurence
Door: DitjesDatjes
23-10-2019

Duncan Laurence was flink zenuwachtig om de langverwachte opvolger van zijn songfestivalhit Arcade te presenteren. Dat werd woensdagochtend nog eens versterkt toen hij wakker werd zonder stem.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Ik ben echt bloednerveus”, zei Duncan aan tafel bij De wereld draait door, waar hij ondanks zijn stemproblemen zijn nieuwe single Love Don’t Hate It voor het eerst live zong. “Ik ben zo schor als een kanarie, maar ik heb het wel gedaan”, aldus de zanger na afloop.

De nervositeit kwam echter ook voort uit de enorme verwachtingen die er liggen bij het publiek. “Iedereen heeft me gezien op het songfestival. Iedereen kent Arcade. En dan ineens moet daar een opvolger komen en moet je voldoen aan verwachtingen. Iedereen kijkt mee. Dat is gewoon heel spannend.”

50 jaar

Met Matthijs van Nieuwkerk keek Duncan ook nog kort terug op de afgelopen maanden na zijn songfestivalwinst in Tel Aviv. De presentator herinnerde hem eraan dat hij nu waarschijnlijk nog 50 jaar Arcade moet zingen. “Ja dat is goed, deal”, reageerde Duncan. “Elke keer als ik het zing ben ik zo trots op wat we hebben neergezet als team. Het is echt een teamprestatie.”

Love Don’t Hate It werd woensdagmiddag gelanceerd op alle kanalen. Het liedje is zijn antwoord op alle haat in de wereld.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD