‘Sergio Herman en nieuwe liefde houdt niet lang stand’

Sergio Herman
Door: Charlotte Wijnen
09-06-2021

Sergio Herman had na vier maanden na de scheiding met Ellemieke Vermolen alweer een nieuwe liefde. Maar insiders beweren dat deze nieuwe liefde allesbehalve veelbelovend is.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Sergio is volledig in de ban van de beeldschone Vlaamse Chanel Joppart. Hoewel de scheiding met Ellemieke nog maar kortgeleden naar buiten kwam, wordt er beweerd dat hij al geruime tijd samenwoont met Chanel.

Plaats in de schaduw

De twee zijn al een aantal keren samen gespot en het stel lijkt smoorverliefd. Maar insiders twijfelen of de relatie wel standhoudt. En dat heeft alles te maken met Chanels drang naar zelfstandigheid. Volgens weekblad Story komt Chanel uit een hardwerkende familie en heeft zich altijd voorzien in haar eigen onderhoud.

Op haar twintigste vertrok ze naar Milaan voor een modellencarrière. ,,Daar heeft ze een tijdlang veel geld mee verdiend”, aldus een insider tegen Dag Allemaal. ,,Maar de echte top heeft ze nooit bereikt.” En Ellemieke, die internationaal topmodel was, bereikte de top wél.

Ook zou Chanel ervan houden om zelf in de belangstelling te staan. ,,Maar als partner van Sergio zal ze af en toe tevreden moeten zijn met een plaats in de schaduw”, vertellen vrienden. Chanel heeft nog nooit geluk gevonden in de liefde, dus haar omgeving hoopt wel dat deze relatie standhoudt. Maar ze zijn bang van niet…

Overspel?

Hoewel er na de scheiding veel gespeculeerd werd, geloven insiders niet dat Chanel de reden is van Sergio’s scheiding. Ellemieke lijkt daarentegen wel anders over te denken.

Ellemieke plaatste namelijk een selfie op Instagram en ondersteunde de foto met het liedje ‘Lippenstift’ van Marco Borsato. Het nummer gaat over een man die vreemdgaat. Zijn minnares blijft bij hem ondanks dat hij getrouwd is. Een opvallende keuze van Ellemieke.

Meer DenD