Sergio Herman wil na breuk ‘nóg egoïstischer’ worden

Sergio Herman
Door: Eva Steins
25-02-2021

Als het aan Sergio Herman ligt staat zijn nieuwbakken vrijgezellenleven volkomen in het teken van hemzelf. De beroemde kok scheidde onlangs van Ellemieke Vermolen, na een huwelijk van twaalf jaar…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Niet eens een jaar geleden liet Ellemieke nog weten hoe goed het ging tussen haar en haar echtgenoot. Volgens haar kwam de coronacrisis op een goed moment voor het gezin, die nu veel meer tijd dan normaal voor elkaar hadden. Toch is er iets vreselijk mis gegaan, want Ellemieke en Sergio kondigden onlangs hun scheiding aan.

Overspel

Na de breuk werd er veel gegist naar de oorzaak. Wat deed Sergio en Ellemieke uiteindelijk de das om? Insiders klapten uit de school en verklaarden dat Ellemieke ‘wel de lusten en niet de lasten’ zou willen. Aan Privé vertelde een ingewijde dat Ellemieke van hem gevraagd zou hebben zijn imperium zo groot mogelijk te houden, terwijl de overwerkte Sergio een stapje terug zou willen doen.

Ook kwamen er een paar opmerkelijke hints voorbij op Ellemieke’s Instagram, die zouden wijzen op overspel in de relatie

Egoïstisch

In een gesprek met Humo liet Ellemieke eerder weten dat haar toenmalige man graag in de watten wordt gelegd.

,,Sergio wordt graag vertroeteld en gepamperd, hij is blij als het wasje en plasje tegen het einde van de dag voor hém gedaan is”, aldus de presentatrice.

Nu laat Sergio in een interview met Telefacts Nu weten dat het van hem allemaal nog een tandje meer mag. De tv-kok vindt het de hoogste tijd om zichzelf volkomen op de eerste plek te zetten.

,,Ik wil niet zeggen dat de tijd dringt, maar hij is nu wel kostbaarder dan toen ik 25 was. Ik ben meer aan mezelf gaan denken, en dat wil ik nog veel meer doen in de toekomst. Ik ga nóg egoïstischer worden. Dat is niet heftig, dat is gewoon realistisch.”

Meer DenD