Serie Jamie Vaes onder vuur: “Ik zou het niet meer doen als ik haar was”

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Jaimie Vaes is op een harde wijze bekritiseerd in RTL Boulevard. Een van de deskundigen, Rob Goossens, vindt dat ze moet stoppen met haar ‘kloteserie’.

Het nieuwe seizoen van Jaimie’s soap is te zien op Discovery+, en dat wekt ergernis op bij Rob Goossens, de tv-kenner van RTL Boulevard. “Dat is me toch gênant jongens! Ik ben het aan het kijken, maar elke seconde die het langer duurt, denk ik: waar verkwist ik mijn tijd toch aan?” 

Break-up

De laatste tijd is er veel te doen geweest rondom Jaimie Vaes, nadat er onder andere een video uitlekte waarin te zien is hoe haar toenmalige partner Lil Kleine haar aan haar haren de auto uitsleepte. In het nieuwe seizoen van haar serie gaat het dan ook uitgebreid over de break up. Jaimie vertelt bijvoorbeeld dat Jorik een aantal cadeau gegeven horloges terugeist van haar en hun zoontje. 

Rob vindt het verschrikkelijk hoe ze te koop loopt met haar break-up: “Dit nieuwe seizoen is ze dus die nasty break-up met Lil Kleine elke keer maar weer extra aan het uitventen. Dan denk ik: wees nou eindelijk eens een keer de verstandigste! We weten dat Lil Kleine een kleuter is, dat hoef je niet honderd keer te zeggen, maar ja: zij wil graag in beeld en haar vrienden willen graag in beeld, dus loopt die serie door. Ik zou het niet meer doen als ik haar was.”

kloteserie

“Haar nieuwe vriend is dj en zij is nu haar eerste stappen aan het zetten. Ik hoop eigenlijk dat hij haar daar ook een beetje in kan helpen en dat zij zo meteen zó druk wordt met dj’en dat ze kan stoppen met die tenenkrommende kloteserie.”

Tags

JAMIE VAESLIL' KLEINEROB GOOSSENS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie