SGP-politicus Kees van der Staaij zingt en openbaart privéleven

Kees van der Staay zing
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Na de CDA-politici Wopke Hoekstra en Hugo de Jonge geeft ook SGP-leider Kees van der Staaij een deel van zijn privéleven prijs aan de buitenwereld.

In Huize Van der Staaij zingt de politicus in het teken van Kerstmis Komt allen tezamen, speelt zijn vrouw dwarsfluit en zit dochter Camila achter de piano.

Ter ondersteuning heeft Van der Staaij zijn liederenboek en doet hij zijn best om maat te houden met de muzikale begeleiding van vrouw en dochter.

LEES OOK: Wopke Hoekstra biedt ongebruikelijk kijkje in privéleven

De huiselijke fragmenten van Van der Staaij passen in het huidige tijd dat politici, ook met de verkiezingen in aantocht, camera’s toelaten in hun privédomein. Zo komt de kerstgroet Van van der Staaij ook uit zijn huiskamer, waar de SGP-politicus ingaat op het afgelopen moeilijke jaar.

De partij van Van der Staaij heeft evenals een aantal andere politieke partijen inmiddels een eigen televisiekanaal, Studio SGP. Een dag voor kerst werd een interview van 45 minuten uitgezonden met Van der Staay en zijn vrouw Marlies met daarin ook een speciaal lied van kinderen voor de burgemeester van Urk.

De aanpak van Van der Staaij is opmerkelijk, want in het verleden verschenen SGP-politici niet of nauwelijks op televisie. Sinds Van der Staaij de leiding heeft is er sprake van vernieuwing.

Tags

Camila van der StaaijKees van der StaaijKerstmis 2020Marlies van der StaaijStudio SGP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie