Shelly Sterk heeft een afwijking…

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Ditjes en Datjes

Shelly Sterk, een van vele zogenaamde deskundigen van RTLBoulevard, heeft zeer lange tenen. Ze zijn bijna even groot als Shelly’s vingers. Dat vertelt ze aan Veronica Magazine.

Enorme voeten

Sterk weet dat zij verre van perfect is. “Iedere vrouw heeft iets, toch? Ik heb supergrote tenen. Serieus, ze zijn bijna even lang als mijn vingers! Daardoor zijn mijn voeten enorm: maat 40.

Dikkere billen

Maat 40 is voor iemand van haar geringe lengte wel wat aan de grote kant. “Ik ben 1,65m lang en heb de enkels van een kind. Het zal niemand opvallen, maar daar stoor ik me enorm aan. Verder zou ik iets dikkere billen willen hebben en iets grotere borsten.

Sterk, die in het blad slechts een mini-broekje aanheeft, vindt dat de nadruk bij vrouwen op televisie erg op het uiterlijk ligt. “Waarom wordt er bij vrouwen naar het uiterlijk gekeken en bij mannen naar hoe ze hun werk doen? Ik ben niet feministisch, maar dat vind ik wel jammer.

Dom

Ze moet naar eigen zeggen ook vechten tegen het idee dat iemand die Shelly heet en blond is wel dom moet zijn. Dat is echter niet zo. Sterker nog: ze heeft zelfs een eigen productiebedrijf. “Ik maak nu vooral bedrijfsfilmpjes, maar de ambitie is om op een gegeven moment ook content voor online en televisie te gaan maken.

Tags

SHELLY STERK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck