Shelly Sterk over haar ‘terror-bevalling’

Het mocht even duren voordat Shelly Sterk haar zoon Jake ter wereld bracht. Maar liefst 25 uur duurde de bevalling. Ze noemt het daardoor ook een ‘terror’-bevalling maar laat ook weten dat het liefde op het eerste gezicht is.

Geen advies nodig van haar moeder

Aan Weekend liet Shelly al eerder weten dat ze behoorlijk tegen de bevalling op zag. ,,Ik moet er nu niet aan denken! Ik hoop alleen maar dat het mee zal vallen. Je weet dat het moet gebeuren” zei ze voorheen. Ook wist ze al dat ze haar moeder niet om advies hoefde te vragen: ,,Ik heb liever een bevalling dan dat ik naar de kaakchirurg ga” zegt de moeder van de tv-presentatrice. Zij hoopte dit ook te kunnen zeggen na haar bevalling, aangezien ze al veel horror-verhalen voorbij heeft horen komen.

Zo snel zó verliefd

Ook al was Sterk haar bevalling een behoorlijke bevalling, het was liefde op het eerste gezicht. ,,Compleet overweldigd door alles, en wat zijn we verliefd” laat de tv-presentatrice aan Weekend weten. ,,Het is zo raar dat je zo snel zó verliefd kunt zijn op zo’n klein mannetje. Hij was ook meteen stil en lag met grote ogen naar me te kijken” vertelt de kersverse moeder.

Supercliché

,,Het was het allemaal waard” zegt ze achteraf. Samen met haar man Mark zitten ze nog steeds op een blauwe wolk. ,,Het was een hele klus” vertelde ze eerder aan Shownieuws. ,,Het begon eigenlijk al twee, drie weken geleden, toen had ik elke dag urenlang voorweeën. Vorige week was het dan eindelijk toch écht gebeurd en mochten de trotse ouders hun Jake in de armen nemen. ,,Het is supercliché maar hij maakt echt alles goed. als ik naar hem kijk, denk ik: aaah, kun je gewoon voor altijd zo klein blijven?”