Shorttracker Sjinkie Knegt verlaat zijn gezin voor nieuwe liefde

Sjinkie verlaat vrouw voor erotisch model
Door: Charlotte Wijnen
07-12-2022

Shorttracker Sjinkie Knegt heeft de relatie met Fenna van der Wal, met wie hij twee kinderen kreeg, verbroken. Nu komt hij met het nieuws naar buiten dat hij alweer een nieuwe liefde in zijn leven heeft. ,,De kinderen heeft ze nog niet ontmoet.”

Sjinkie raakte twee jaar geleden zwaargewond toen hij in zijn woning de houtkachel aan wilde steken. Doordat een brandend stuk hout op een flesje verfverdunner viel, stond hij binnen no-time van top tot teen in brand. Wekenlang lag hij in kritieke toestand in het ziekenhuis, met aan zijn zijde zijn steun en toeverlaat Fenna.

‘Het werkte niet meer’

Toch heeft zijn relatie met Fenna, met wie hij zijn twee kinderen Myrthe en Melle kreeg, het niet gered. ,,Fenna en ik zijn sinds enige tijd uit elkaar”, vertelt Sjinkie in gesprek met weekblad Story. Hij vertelt dat het ongeluk daarin geen rol heeft gespeeld. ,,We waren erg lang samen, hebben twee kinderen… Maar het werkte niet meer tussen ons, en dan houdt het op.”

Nieuwe liefde

Daarnaast komt Sjinkie met het grote nieuws naar buiten dat hij alweer een andere vrouw in zijn leven heeft. ,,Sinds een half jaar heb ik een vriendin”, onthult de schaatser. ,,Chanti en ik hebben elkaar via Instagram leren kennen. Ze is dertig, en werkt als model. We zien elkaar zo’n twee tot drie keer per week.”

Ingewikkeld

Dat Sjinkie nu alweer verliefd is, zal ongetwijfeld pijnlijk zijn voor Fenna. Hoewel Sjinkie in een huis woont dat op slechts een paar honderd meter ligt van de woning waar Fenna met de kinderen woont, lijkt de band behoorlijk bekoeld te zijn. Zijn werkplaats bevindt zich nog altijd in de woning van Fenna, dus hij komt regelmatig langs om aan auto’s te werken. ,,Dat is op dit moment wel ingewikkeld, maar daar komen we wel uit.”

Meer DenD