Showbizz-deskundige Matthieu Slee: Achterlijke actie Patricia Paay!

Is Patricia aan het dementeren?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

De rechter moet nu bepalen of Ali B zich schuldig heeft gemaakt aan verkrachtingen en aanrandingen. Voor Patricia Paay is het al zonneklaar: zij legt de schuld deels bij een vermeend slachtoffer. Bizar, want nog niet zo heel lang geleden zocht Paay zelf steun!

,,Je gaat ermee naar bed en je staat ermee op. Je leven staat totaal op zijn kop. Het is onbegrijpelijk dat de daders niet bedenken wat voor gevolgen dit heeft. Dit moet gewoon niet kunnen.” Afgelopen week moest Ali B zich voor de rechter verantwoorden. Het OM verdenkt hem van verkrachtingen en aanrandingen van drie vrouwen en eist drie jaar gevangenisstraf. Maar de citaten hierboven zijn niet afkomstig van de vermeende slachtoffers van de rapper die bekend stond als ‘knuffelmarokkaan’.

Nóóit meer!

Nee, deze uitspraken deed Patricia Paay (75) naar aanleiding van de plasseksvideo die twee jaar geleden van haar werd verspreid. Verontwaardigd zei ze destijds: ,,Geen geld in de wereld maakt dit goed. Dit is niet te verrekenen. Kom ik hier ooit overheen? Nee. Het zal altijd aan me blijven hangen. Ik zal voor andere slachtoffers opkomen. Ik zal laten zien dat het gewoon niet mag. Dit moet nóóit meer gebeuren. Ik was boos en zat thuis te huilen, maar ik moet hier wat aan doen.” Strijdlustig: ,,Kin omhoog en face it!”

,,Stap maar in”

Kin omhoog en ‘face it’ is precies wat voormalig The Voice of Holland-deelneemster Jill Helena afgelopen week heeft gedaan. De zangeres kwam naar de rechtbank om over haar ervaringen te vertellen en de confrontatie met Ali B aan te gaan. Jill vertelde dat ze in 2018 bij Ali B in de auto stapte om hem een liedje te laten horen. Hij zou hebben gezegd: ‘Stap maar even in’. Volgens Jill reed Ali daarna opeens weg, richting een bos. Eenmaal daar zou hij zich aan haar hebben opgedrongen.

Zó vies

In de rechtbank vertelde Jill: ,,Om weg te komen stapte ik uit de auto, waarna jij ook uitstapte en me tegen de auto aan duwde en me buiten bleef betasten. Nee accepteerde je niet. Uiteindelijk heb ik toegegeven. Tegen mijn wil in. Omdat het enige wat ik wilde was daar weg. Weg van jou, weg van dat bos en weg uit de situatie. Ik heb me werkelijk nog nooit zo vies gevoeld en zo verdoofd toen je me bij mijn auto afzette.” Veel mensen reageerden geschokt en leven mee met Jill. Maar niet iedereen…

Beschamend

Patricia Paay doet op Instagram voorkomen dat Jill zelf ook schuld heeft. ‘Vroeger noemden we dat groupies’ en ‘Waarom zit ze in die auto? Je bent toch niet achterlijk?’ Enige vorm van empathie is Paay kennelijk vreemd. Na de plasseksvideo (hoe achterlijk kun je als BN’er zijn om die te laten maken?) was ze destijds zelf overigens dolblij met alle steunbetuigingen: ,,Ik kreeg bloemen en kaarten van mensen die ik niet eens ken.” Dat maakt haar posts op Instagram onbegrijpelijk en beschamend.

DenD wil uw mening weten

Vindt u Patricia Paay’s opmerkingen ongepast?

Tags

ALI BMATTHIEU SLEEPATRICIA PAAY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck