Showbizz-deskundige Matthieu Slee: Danny de Munk voelde zich ‘verdomd alleen’!

Matthieu vindt iets van Danny
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Danny de Munk heeft loodzware maanden achter de rug. Hij werd beschuldigd van verkrachting en zag zijn agenda steeds leger worden. Was zijn eerste tv-optreden daarom in België?

Danny de Munk werd beschuldigd van verkrachting en direct veranderde zijn leven in een nachtmerrie. ,,Ik ga niet toezien hoe mijn gezin en mijn carrière kapot worden gemaakt’’, klonk het strijdlustig. Uiteindelijk besloot het Openbaar Ministerie de zanger niet te vervolgen. Het bewijs ontbrak.

Danny: ,,Het is de bevestiging van wat ik al wist. Vanaf het begin heb ik gezegd dat ik mij niet schuldig heb gemaakt aan een zedenmisdrijf.” Volgens hem was het contact beperkt gebleven tot ‘innig zoenen’. Het besluit van het OM maakt overigens alleen duidelijk dat er na vijftien jaar onvoldoende bewijs is om de zaak voor de strafrechter te brengen. Maar Danny wil heel Nederland overtuigen dat hij de waarheid spreekt. Daarom stapt hij naar de civiele rechter. Hij wil dat de ‘onderste steen’ bovenkomt.

Kapotgemaakt
Aankomende 16 maart is het zo ver. Dan staat Danny in de rechtszaal tegenover de vrouw die met haar aangifte zijn leven op z’n kop heeft gezet. Want Danny’s advocaten benadrukten dat de gevolgen groot zijn voor de zanger: ,,Hij heeft geen werk meer, opdrachten zijn afgezegd en hij en zijn gezin worden op social media kapot gemaakt.” Volgens de advocaten zou de agenda van de eeuwige Ciske-ster in 2023 helemaal leeg zijn. Maar afgelopen week maakte hij zijn comeback op de buis, alleen niet in Nederland…

Persona non grata
Danny deed mee aan de Belgische zangwedstrijd Tulpen uit Antwerpen. In dat programma, waarin Nederlandse en Belgische artiesten optreden, had Bart Peeters een nummer van Marco Borsato willen zingen, dat werd hem niet toegestaan. Danny mag zijn carrière langzaam weer oppakken, maar Marco is nog steeds persona non grata, ook in België! Aan presentatrice Kat Kerkhofs liet Danny weten: ,,Soms is het leven heel mooi en soms zit het leven een beetje tegen. Dan voel je je inderdaad verdomd alleen.”  

Tags

DANNY DE MUNKMARCO BORSATOMATTHIEU SLEE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie