Showbizz-deskundige Matthieu Slee: ‘Dít kan André Hazes leren van zijn vader!’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

André Hazes gaat weer aan de slag. Maar als Dré ooit in de voetsporen van zijn legendarische vader wil treden, moet hij al het ‘gedoe’ voor eens en altijd achter zich laten. En wel hierom!

André Hazes (de enige échte) is nog altijd niet vergeten. Nog steeds leggen fans bloemen of blikjes bier bij zijn beeld op de Amsterdamse Albert Cuyp. Niet omdat ‘die ouwe’ zo’n goed mens was, maar omdat hij gewone mensen in het hart wist te raken. Senior leek hun leed te begrijpen en vertolkte dat. Zijn zoon leek veelbelovend. Maar Junior haalt sinds zijn hit ‘Leef’ vooral de publiciteit met veel wind en weinig wol.

Problemen met Monique, de moeder van zijn zoon (die uiteraard ook André moest heten). Problemen met vriendinnetjes-voor-één-maand. Problemen met zijn moeder. Problemen met zus Roxeanne. En alsof dat allemaal niet genoeg is, heeft hij ook zijn eigen sores. Dré zou verslaafd zijn geweest aan drank, drugs en anabolen. Inmiddels krabbelt hij weer op en is een nieuwe realitysoap aanstaande.

Eind goed, al goed
André liet weten: ,,Ik zat in de meest donkere periode van mijn leven. Ik raakte mijzelf kwijt, terwijl ik iedereen om mij heen tevreden probeerde te houden. Wanneer ik probeerde mijzelf terug te vinden, raakte ik steeds meer mensen kwijt.” Is er straks sprake van een ‘eind goed, al goed’? Komen André en Monique in de realitysoap weer bij elkaar? Gaan ze trouwen? Of keert André terug naar een vriendinnetje? Kiest hij misschien toch voor Anne Rose Zonneveld of Sarah van Soelen?

Sarah werd vorig jaar door André gedumpt. Ze was daar laaiend over. Nu is alles vergeven en vergeten. ,,Ik hoop dat het goed gaat met André en dat hij zichzelf heeft herpakt. Ik weet dat hij in een donkere periode heeft gezeten. Ik vond dat erg om te zien. Hij is de liefste die ik ken.” Sarah heeft na de breuk niets meer van Dré gehoord. Ze liet deze week weten dat ze absolúút niet in de soap te zien zal zijn. 

Televisiemoment

Gelukkig zijn er meer kandidaten. Weekblad Story meldde dat halfzus Nathalie, de oudste dochter van Senior, in een Spaanse cel logeert. Is dat de waarheid? Of wordt Nathalie bewust buiten beeld gehouden om straks als een duveltje uit een doosje in de soap haar opwachting te maken? Het is onwaarschijnlijk, maar het zou een fantastisch televisiemoment zijn. Nog mooier is het als Dré’s halfbroer voor het eerst opduikt. Maar Melvin (40) wil (heel verstandig) niets met de Hazes-clan van doen hebben.

Kortom, het is overduidelijk wie straks de edelfiguranten zijn. Moeder Rachel, Monique en kleine Dré. Is dit stukje cynisch? Ik vrees van wel. Maar als ik gewone mensen uit respect bloemen en bier bij het beeld van Senior zie leggen, dan vind ik dat Junior die ouwe tekort doet. Dré, zeur niet: ga zingen!

Lees ook van Matthieu Slee: Dáárom zwijgt John de Mol over MeToo-schandaal!

Tags

ANDRÉ HAZESANNE ROSENATHALIERACHELROXEANNE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck