Showbizz-deskundige Matthieu Slee: ,,Gordon huilt bittere tranen”

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Het moest zijn muzikale comeback worden, maar Gordon ziet geen brood meer in zijn theatertour. Aanleiding is de negatieve berichtgeving en het hoongelach. Gordon huilt bittere tranen, telkens weer…

Gordon had hooggespannen verwachtingen van zijn ‘Album van mijn Leven’, met klassiekers als ‘Laat me’, ‘Telkens weer’ en ‘Zeg me dat het niet zo is’. Maar Gordons droom van een muzikale comeback is uiteengespat, want in plaats van applaus klinkt er hoongelach. Vooral in Vandaag Inside werd de zanger door Johan Derksen en diens kompanen belachelijk gemaakt. Aanleiding was het fragmentje waarop Gordon tijdens de presentatie van zijn album onzuiver zingt.

Leedvermaak

Gordon reageert teleurgesteld op het nationale leedvermaak. ,,Dat doet gewoon pijn. Ik maak een heel mooie – in mijn ogen dan – nieuwe cd en dan word je daar landelijk om uitgelachen. Dan denk ik: Jezus.” En dat terwijl hij al rekening had gehouden met kritische reacties en dacht daarboven te kunnen staan: ,,Ik laat het over me heen komen. Ik ben ouder en wijzer geworden.”

Venijnig

Maar de kritiek van zich af laten glijden, blijkt achteraf toch makkelijker gezegd dan gedaan. Inmiddels is het theaterproject geannuleerd. „Degenen die al een kaartje hebben gekocht, wil ik ontzettend bedanken voor het vertrouwen en de support”, laat de zanger weten. Ik weet dat Gordon met venijnige grapjes vaak zelf ook een pestkop was, maar ik vind dit toch sneu voor hem.

Telkens weer

En nu? De theatertour is geschrapt, maar misschien wordt zijn album alsnog ontdekt. Volgens Willeke Alberti is het zeker de moeite waard. „Gordon, die zo puur en authentiek is, verdient de steun van Nederland.” Over zijn vertolking van haar allergrootste hit Telkens weer, zegt Willeke: ,,Het raakte mij ontzettend. Ik heb het nog nooit iemand zo mooi horen zingen.” 

DenD wil uw mening weten

Verdient Gordon onze steun?

Tags

GORDONJOHAN DERKSENMATTHIEU SLEE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck