Showbizz-deskundige Matthieu Slee: Híerom is Hazes huwelijk kansloos!

Matthieu weet is over André en Monique
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

André Hazes en Monique Westenberg willen in 2023 hun knipperlichtrelatie mogelijk alsnog bezegelen met een huwelijk. Bij Dré mag je niets uitsluiten, maar  een gang naar het altaar is tot mislukken gedoemd. En dít is de reden!

Na wéér een jaar vol gedoe, heeft André Hazes de feestdagen opnieuw doorgebracht bij Monique Westenberg en hun zoontje. Hartstikke leuk, zo’n vader die met kerst het vlees komt snijden. Het gevolg is wel dat er inmiddels driftig wordt gespeculeerd over een verzoening en een huwelijk. Monique wakkert die geruchten overigens zelf aan door het plaatsen van een video op Instagram waarin ze nadrukkelijk de aandacht vestigt op de glimmende ring om haar vinger.

Stabiele relatie
Volgens Privébaas Evert Santegoeds horen Dré en Monique ‘gewoon bij elkaar’. Santegoeds: ,,Het zou me niets verbazen als het er dit of volgend jaar echt van gaat komen, dat ze definitief voor elkaar kiezen.” Tja, wie zou het eigenlijk wél verbazen als ze voor de zoveelste keer voor elkaar kiezen? Maar dat die keuze dan ‘definitief’ is, betwijfel ik. Na alle liefdesavonturen van Dré, heb ik zo het vermoeden dat hij nog (lang) niet klaar is voor een stabiele relatie.

Enkele maanden
Na romances met de twintig jaar oudere Bridget Maasland, Anne Rose Zonneveld en Sarah van Soelen, dook afgelopen oktober opeens de naam van een nieuwe Sarah op. Ditmaal een mooie dame van Marokkaans-Egyptische afkomst. Ook deze romance heeft slechts enkele maanden geduurd en was in november alweer voorbij. Tóch zouden Dré en de exotische Sarah in die korte periode al over een huwelijk hebben gesproken.

Magische krachten
Dat er nu wordt gespeculeerd over een huwelijk met Monique is daarom merkwaardig. Dré vraagt kennelijk iedere vrouw na een-avondje-uit om haar hand. En kennelijk roepen al die dames daarna om het hardst: Ja, ik wil! Beschikt Dré soms over magische krachten waardoor het vrouwelijk schoon hem niet kan weerstaan? We wachten af wat 2023 gaat brengen. Ik wens André en Monique het allerbeste, maar aan een huwelijk zou ik me nog voorlopig maar niet wagen.

Tags

ANDRÉ HAZESANNE ROSE ZONNEVELDBRIDGET MAASLANDEVERT SANTEGOEDSMONIQUE WESTENBERGSARAHSARAH VAN SOELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck