Showbizz-deskundige Matthieu Slee: Hierom is Katja’s ‘babywens’ lachwekkend!

Matthieu weet iets over Katja|Matthieu vindt iets over Katja
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Katja Schuurman ziet er fantastisch uit. Je zou niet zeggen dat ze inmiddels 47 jaar is. Maar dat betekent niet dat ze zich als een puber hoeft te blijven gedragen. Nu jubelt ze alweer over een nieuwe man in haar leven en grapt ze over gezinsuitbreiding. Want het is toch een grap..?

Dat Katja acht maanden na het vertrek van Freek als een verliefde tiener haar nieuwe romance met een jongere man wereldkundig maakt, lijkt een schreeuw om aandacht. Na een rouwperiode, vanwege de relatiebreuk, denkt Katja het liefdesgeluk (al)weer te hebben gevonden. Nee, ik ga niet flauw doen door alle namen van al die andere grote liefdes op te noemen – daarvoor is hier ook geen ruimte.

Tussen de lakens

Sinds Katja bij GTST haar opwachting maakte, was ze immers altijd verliefd. Diverse bekende mannen mochten zich voor korte of langere tijd haar geliefde noemen. Telkens strandden die relaties. Totdat Katja Thijs Römer leerde kennen. Samen kregen ze dochter Sammie. Hun relatie redde het niet.
Snel daarna kwam Freek van Noortwijk in haar leven. Katja vertelde graag dat het spannend was tussen de lakens. Zowel een extra man als vrouw was welkom, maar soms waren het er ook meer.

In 2020 werd het geluk van Katja en Freek bekroond met de geboorte van dochter Coco Loulou. Katja was op haar 45ste opnieuw moeder geworden. Haar roze wolk spatte uiteen met het vertrek van de veertien jaar jongere Freek. Ze was ontroostbaar. Inmiddels is haar hart geheeld. Opgetogen laat Katja weten: ,,Het is opvallend hoe anders de wereld eruit ziet als je gemoedstoestand vrolijk is. Ik heb een roze bril op en alles ziet er vrolijk en gelukzalig uit. (…) Ik begin binnenkort aan m’n derde leg.”

Nu-of-nooit
Iedereen zal haar deze nieuwe romance gunnen. Maar een babywens? Serieus? Meerdere kinderen van meerdere mannen, het kan de beste overkomen, denk aan Willeke Alberti en Anouk. Maar ik kan me niet voorstellen dat Katja op haar 47ste nog zwanger zou willen worden. Destijds liet ze over haar zwangerschap van Coco Loulou al weten: ,,Het was meer een soort nu-of-nooit, gezien mijn leeftijd”. Vooralsnog houd ik het dus op een publicitaire grap. Maar bij Katja weet je dat natuurlijk nooit zeker.

Tags

ANOUKCOCOFREEK VAN NOORTWIJKKATJAKATJA SCHUURMANSAMMIETHIJS RÖMERWILLEKE ALBERTI

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck