Showbizz-deskundige Matthieu Slee: Janke Dekker moet zich schamen!

Janke Dekker kent geen schaamte
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

De paniek is groot in Huize Egbers nu Tom Egbers door de Volkskrant is toegevoegd aan het rijtje BN’ers dat zich grensoverschrijdend heeft gedragen. De sportpresentator houdt zich stil en is voorlopig van de buis. Echtgenote Janke Dekker is woedend!

Opmerkelijk genoeg lijkt Janke Dekker bozer op de Volkskrant dan op haar rokkenjagende echtgenoot. Nadat de Volkskrant haar had benaderd, heeft ze kennelijk direct een advocaat ingeschakeld om de reputatieschade te beperken. Ze liet zelfs haar dochter een brief aan de Volkskrant sturen.

De dochter die het voor papa opneemt? Ik snap het dat de Volkskrant dat niet erg serieus kon nemen. Maar Janke is boos. ,,Alles wat in die brief stond is uit het artikel gehouden. Hiermee is wezenlijke informatie bewust uit het artikel gehouden.”

Bedreigende situatie
Wat ik me afvraag: hoe zou Tom zich hebben gevoeld als één van zijn oudere tv-collega’s een relatie had aangeknoopt met dochterlief? En wat als zijn dochter zich zou hebben opgedrongen aan een oudere tv-collega, zoals dat ook Tom zou zijn overkomen. Althans, dat is wat Janke nu beweert.

„Er was sprake van een wederkerige relatie waarbij ook de jonge vrouw initiatieven nam en een grote hoeveelheid berichten aan mijn man verstuurde. De sms’jes bleven komen.” Volgens Janke was er op een gegeven moment zelfs sprake van een bedreigende situatie.

‘Ongewenste appjes’
Het is opmerkelijk dat Janke eerder besloot voorzitter te blijven van Mores, het meldpunt voor ongewenste omgangsvormen in de podiumkunsten-, televisie- en filmsector. RTL Boulevard had haar immers in december al benaderd over de ‘ongewenste appjes’ die Tom naar een collega zou hebben verstuurd. Inmiddels is ze opgestapt bij Mores. Terecht!

Janke kan haar man verwijten maken. Ze kan in de spiegel kijken en bij zichzelf te rade gaan. Wat ze niet moet doen is wijzen naar journalisten die misstanden aan de kaak stellen.   

Lees ook: Zó troeft Tatjana (60) sexy diva’s af!

Tags

JANKE DEKKERMATTHIEU SLEETOM EGBERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck