Showbizz-deskundige Matthieu Slee: ,,Kunt u Gordon DÍT vergeven?!”

Matthieu vindt Gordon niks
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Natúúrlijk is ook Gavin niet de grote liefde met wie Gordon oud gaat worden! Toch doe ik niet mee aan het hoongelach dat Goor over zich heen krijgt. En wel hierom..!

Het is een week geleden dat Gordon bekendmaakte dat hij door zijn Australische vriend ten huwelijk is gevraagd. Hij is, zoals bij iedere Grote Liefde, dolblij. ,,Dit zit goed. Zoiets merk je aan alles.” Gordon heeft ook besloten het ooit door hem zo bejubelde Dubai te verlaten. ,,Het is hier wel erg leeg hoor. Het is heel erg op geld gericht. Het is een stad zonder hart.”

Strapatsen
Goor spreekt zichzelf meer dan eens tegen en reageert impulsief als hij voor de zoveelste keer een ‘grote liefde’ ontmoet. Dat maakt hem een gemakkelijk slachtoffer voor anonieme social mediahelden die hun gal (en eigen frustratie) willen spuwen. Ik snap dat. Maar soms lijken we te vergeten dat we ook enorm hebben gelachen om Gorden. Vooral in combinatie met collega Joling. De strapatsen van het duo Geer en Goor waren echt leuk.

Angstaanjagend
Dat Gordon van zijn hart geen moordkuil maakt en met vrijwel iedere BN’er (en familielid) in de clinch heeft gelegen, leidde tot ‘héérlijke showbizzruzies’. Zo merkte hij na zijn vertrek bij de Toppers over oud-collega René Froger op: ,,Zonder alcohol is het de allerliefste man op aarde, maar als hij drinkt is het een beest, een monster. Arrogant, zelfingenomen. Iedereen wordt verrot gescholden. Het is angstaanjagend. (…)  Er is me verteld dat Jeroen (van der Boom) zelfs aan de hartbewaking lag omdat hij het gedrag van René niet meer aankon.”

Jaknikkers
Pijnlijke uitlatingen voor Froger – ‘Ik wil hem nóóit meer spreken’ – maar miljoenen Nederlanders smullen van dergelijke vetes, en anekdotes als: ,,René zet zijn microfoon stiekem harder dan die van de rest. Ik ben ook continu zachter gezet op cd’s”. In zijn biografie vertelt Gordon over zijn relatie met John de Mol: ,,Ik ben eerlijk, zeg waar het op staat. Ik denk dat hij dat misschien wel verfrissend vond in een wereld vol jaknikkers.” Dat denk ik ook – en na het Voice-schandaal zal John dat vermoedelijk ook vinden.

Kom terug!
Kortom, Gordon heeft in de loop der jaren heel veel mensen beledigd, tegen heilige huisjes geschopt, eindeloos geklaagd over Nederland en gemekkerd als er sceptisch wordt gereageerd op wéér een nieuwe grote liefde. Maar toch… Nu hij na Zuid-Afrika (te gevaarlijk) en Dubai (te leeg) op zoek is naar een nieuwe bestemming, zeg ik: Goor, kom gewoon terug naar Nederland!

Tags

GERARD JOLINGGOORGORDONJOHN DE MOLMATTHIEU SLEERENÉ FROGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck