Showbizz-deskundige Matthieu Slee: Steunt ú Borsato híerom?!

Blijft u Borsato steunen?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Op deze site reageren bezoekers deze week op de stelling: ‘Wordt het niet tijd dat er een einde komt aan de onzekerheid van Marco Borsato?’ Wat blijkt? Een ruime meerderheid heeft kennelijk mededogen met de gecancelde zanger. Ik weet wel waarom…

Het Openbaar Ministerie verdenkt Marco Borsato van ontucht met een (destijds) minderjarig meisje. De hele procedure duurt erg lang en de zanger zit al twee jaar werkeloos thuis. Bezoekers van DenD.nl kunnen deze week in de poll aangeven of ze medelijden met hem hebben en kiezen uit twee antwoorden: ‘Nee, Marco moet maar op de blaren zitten’ en ‘Ja, hij is nu lang genoeg gestraft’.

Sterke zaak
Dat zo’n 74 procent vindt dat hij genoeg gestraft is, betekent volgens mij niet dat deze respondenten de feiten waarvan Marco wordt verdacht niet ernstig zouden vinden. Grensoverschrijdend gedrag vindt niemand oké, en zeker niet als dat gebeurt bij minderjarigen. Maar hoewel het OM naar verluidt een sterke zaak tegen de zanger heeft, is Marco natuurlijk nog niet door de rechter schuldig bevonden.

Zijn huwelijk
En daar wringt in dit geval de schoen! Zolang iemand niet is veroordeeld, is hij onschuldig. Maar Marco is al zwaar gestraft! Vanaf het moment dat de beschuldiging wereldkundig werd gemaakt, kwam zijn carrière tot stilstand. Ook zijn huwelijk met Leontine liep definitief op de klippen. Marco is ‘besmet’. Nagenoeg iedereen trekt zijn handen van hem af en zijn muziek is nauwelijks nog te horen.

Allerbelangrijkst

Is dat sneu? Jazeker, maar er is ook nog een (vermeend) slachtoffer. Ik begrijp waarom veel respondenten op DenD.nl aangegeven dat ze met Marco meeleven, maar het allerbelangrijkst is natuurlijk dat de rechter zich nu snel over de zaak buigt. De onzekerheid heeft lang genoeg geduurd, zowel voor Marco als voor zijn vermeende slachtoffer. Wilt u meedoen aan de poll? Klik dan hieronder!

DenD wil uw mening weten

Wordt het niet eens tijd dat er een einde komt aan de onzekerheid van Marco?

Tags

LEONTINE BORSATOMARCO BORSATOMATTHIEU SLEE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck