Showbizz-deskundige Matthieu Slee: ,,Thijs Römer wéér in opspraak!”

Matthieu vindt iets van Thijs
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Thijs Römer betaalt een hoge prijs voor zijn online ‘sekscursus’ aan minderjarige meisjes. De rechter heeft hem serieus gestraft en zijn imago is verwoest. En dat is nog niet alles…

Het is een vernietigend vonnis. De rechter maakt gehakt van Thijs Römers treurige verweer – ‘zijn Amsterdamse opvoeding’ en de ‘vrije seksuele moraal onder acteurs’ – waarmee hij zijn misstap wilde vergoelijken. De acteur wacht een cel- en werkstraf én verplichte sessies bij een GGZ-instelling. Thijs Römer is aangeschoten wild; dat ‘de bladen’ de jacht op hem zouden openen, was te verwachten.

Gênante details
Weekblad Story suggereert nu dat Thijs al twee jaar een buitenechtelijke affaire heeft met influencer Noor de Groot. Die pikante onthulling moet bij (ex-)partner Igone de Jongh keihard zijn aangekomen. De oud-ballerina werd eerst geconfronteerd met Thijs’ onsmakelijke onlinegedrag jegens minderjarige meisjes. Ze scheidde van Thijs, maar zocht hem later toch weer op. Daarna volgde de rechtszaak waarin alle gênante details op straat kwamen te liggen (zij was daar niet bij aanwezig). En nu dit weer…

Samen betrapt
Als de Story-onthulling klopt, is Igone ook nog eens bedrogen door haar toenmalige partner. En zij is niet de enige. Sander, de partner van Thijs’ vermeende minnares, zou een goede vriend zijn van de acteur. Thijs zou op diens bruiloft nog warme woorden hebben gesproken. Dat paparazzo Edwin Smulders Thijs en Noortje samen ‘betrapte’ geeft het artikel van Story extra lading. Noortje ontkent overigens met klem.

Onverzadigbaar
Gelet op Thijs’ kennelijk onverzadigbare hunkering naar seks, is de verplichte GGZ-behandeling die de rechter hem oplegt misschien nog het meest efficiënt. Want Thijs doet soms uitspraken die bij anderen de wenkbrauwen doen fronsen. Zo plaatste hij destijds kanttekeningen bij het fenomeen #MeToo, dat was in de tijd dat zijn goede vriend, casting director Job Gosschalk, in opspraak was gekomen.

Schandpaal
,,Dat iemand publiekelijk berecht wordt, daar moeten we ons als samenleving heel erg diep voor schamen. Niemand wil op die manier aan de schandpaal genageld worden”, mopperde Thijs. Nu hoeft hij maar in de spiegel te kijken om écht te weten hoe eenzaam Gosschalk zich moet hebben gevoeld. Want dat Igone hem ook deze tweede vernedering vergeeft – het vermeende overspel – is zéér de vraag.

Tags

IGONE DE JONGHMATTHIEU SLEETHIJS RÖMER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck