Showbizz-deskundige Matthieu Slee: UUR VAN DE WAARHEID voor Mia en Dion!

HOE vals gaat het stel zingen?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

De spanning stijgt! Vanavond treden Mia Nicolai en Dion Cooper live op in Amsterdam. Dat is na een week vol kritiek op hun dramatisch slechte performance in Madrid. Ze zongen vals. Heel vals. Lag dat echt aan hun ‘oortjes? En waarom greep niemand in..?

Ik was zes jaar en oefende met mijn rooms-katholieke klasgenootjes in de kerk voor de eerste communie. Onbevangen en uit volle borst zong ik luidkeels mee. Totdat de pastoor in mijn oor fluisterde of ik alsjeblieft zachter wilde zingen, of kon doen alsof. Ik zong vals. Als ik als kind al een zangcarrière ambieerde, dan ging die muzikale droom die dag in rook op.

Tenenkrommend
Tijden veranderen. Mia en Dion zingen ook vals, maar zij mogen ons land vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Dat wordt nog een uitdaging. Hun eerste liveoptreden in Madrid was zo tenenkrommend slecht dat je zou willen dat er ook nu iemand in hun oor(tje) had gefluisterd: stop er alsjeblieft mee! Burning Daylight deed vooral pijn aan je oren.

Schietgebedje
Vandaag krijgen ze een herkansing. Tijdens het Eurovision in Concert in AFAS Live zijn 29 songfestival-acts live te zien. Voor Mia en Dion is dit de kans om zichzelf alsnog vlekkeloos aan Europa te presenteren. Voorafgaand aan dit optreden zullen ze in een schietgebedje wensen dat nieuwe valse noten uitblijven, want anders lijken hun kansen definitief verkeken.

Mallemolen
Alhoewel… we hebben het wel over het Eurovisie Songfestival. In deze muzikale mallemolen (Heddy Lester) weet je nooit wat je kunt verwachten. Fantastische zangers en zangeressen lijken kansloos tegen carnavalesk geweld. Dat Mia en Dion na hun dramatische optreden twee punten stegen bij de bookmakers, zegt genoeg. Ik wens ze veel succes vanavond!

Tags

DION COOPEREUROVISIE SONGFESTIVALMATTHIEU SLEEMIA NICOLAI

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck