Showbizz-deskundige Matthieu Slee: Valse aanval op Sonja Bakker!

Matthieu neemt het op voor Sonja
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Haar relaties strandden en zakelijk ging ze de fout in. Sindsdien wordt Sonja Bakker achtervolgd door roddel en achterklap. Zelfs haar bloedeigen moeder doet daar nu aan mee.

Moeder Abeltje is boos en verdrietig. Ik hoor u denken: wie is Moeder Abeltje nu weer? Nou, Abeltje Boerstra is de moeder van Sonja Bakker. En wat voor moeder! Abeltje zoekt de publiciteit om haar boek te promoten. In ‘Zij noemde mij Kruizemunt’ haalt Abeltje uit naar haar bekende dochter. Waarom? Omdat ze verdrietig is over het feit dat ze al jarenlang geen contact hebben.

Klinkende munt

Abeltje vertelt dat ze wordt geweld door gevoelens van heimwee en gemis; die periode wil ze nu afsluiten. ,,Ik blijf van haar (Sonja) houden, maar ik kan het niet meer aan.” Menig ander zou zich in de situatie berusten, maar Abeltje zet haar tranen liever om in klinkende munt. Overigens schenkt ze naar verluidt een deel van de opbrengst aan het Ronald McDonald Kinderfonds.

Een gotspe

Met haar mediaoptreden toont Abeltje aan wáárom Sonja al zo lang het contact met haar moeder mijdt. Sonja heeft de afgelopen jaren (deels ook door eigen fouten) veel op haar bordje gekregen, zowel zakelijk als privé. Het laatste waar je dan op zit te wachten, is dat je eigen moeder je een trap nageeft. Dat Abeltje zegt dat ze van haar dochter blijft houden, is natuurlijk een gotspe.

Gekonkel

Ben ik onpartijdig? Nee! In ken Sonja als vriendelijk en zeer spontaan. Dat zij na een moeilijke periode heeft besloten om zich terug te trekken in haar villa op Ibiza, ver weg van haar moeder en criticasters in Nederland, vind ik ook verstandig. Moeder Abeltje laat weten: ,,De paar jaar die ik nog heb, wil ik vrij en blij leven.” Ik vraag me af waarom ze haar dochter niet hetzelfde gunt.

DenD wil uw mening weten

Heeft u begrip voor Sonja’s moeder?

Tags

MATTHIEU SLEESONJA BAKKER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck